PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال

MohammadHossein
03-17-2013, 01:29 PM
سلام
میخواستم از دامنه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهاجرت کنم به
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

توی همون هاست اکانت جدید هم ساختم

1. فقط با انتقال mySQL
از پنل قبلی به پنل فعلی حل میشه؟ یا باید چیز دیگه ای مثل فایل ها رو هم انتقال بدم؟
و میخواستم از دامنه قبلی فوروارد کنم به دامنه جدید..... باید پایگاه داده دامنه قبل رو کامل پاک کنم یا لازم نیست؟
پاک کنم بهتره یا نکنم؟

2. دقیقا میخوام هر کس آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو مثلا میزنه بره به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و هر کسی آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو میزنه بره به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و همین طور در مورد ساب دامین ها!

3. عمل فوروارد رو از هاست(که دامنه قبل و فعلی روش هست) انجام بدم بهتره یا از جایی که دامین رو ثبت کردم؟

4. این سوال رو هم جواب بدین واقعا ممنون میشم!

+
توی هاست دو تا فایل هست واسه بکاپ:
یکی .tar با حجم 130 مگابایت
یکی .sql.gz با حجم 130 کیلو بایت

کدومش درسته؟ کدوم رو باید بکاپ بگیرم؟
من چیز خاصی رو سایتم نریختم چرا حجمش اینقدر بالاست؟
طبیعیه!؟

خواهشا کامل جواب بدین!
:rose:
مرسی

کلا وقتی میگن بکاپ بگیر باید از کدوم بکاپ بگیرم؟

با تشکر فراوان

mehdininja
03-17-2013, 05:37 PM
سلام - باید دی ان اس هات رو تنظیم کنی .

به پشتیبانی هاستتون بگید تا آنها برایتان انجام بدم .

در رابطه با بکاپت هم بگم هر دوش رو پاک کن و اصولی بکاپ بگیر .

برای گرفتن بکاپ به => سی پنل => file manager => بعد select all رو بزن و بعد compress رو بزن فرمت zip رو انتخاب کن و compress files رو بزن => بعد فایل زیپ رو دانلود کن

برای گرفتن بکاپ از دیتابیس => phpmyadmin => کلیک کن بر روی Export => گزینه اول یعنی Quick - display only the minimal options رو انتخاب کن و فرمت SQL رو برگزین go رو بزن تا دانلود آغاز بشه