ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال این چه کامپوننتیه ؟

pnu5898
03-22-2013, 11:23 AM
سلام دوستان :)
در این وب سایت برای نمایش داده هاش از چه کامپوننتی استفاده کرده ؟ شبیه اون هست ؟ مدیر وب سایت میگه گه داده ها رو به صورت فایل اکسل وارد میکنند و اینطوری ***** می شوند .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا
دوستان خواهش اگر کسی راه حلی برای نمایش فایل اکسل با این نوع ***** داره بهم بگه ؟ :confused:
فقط نگید فرم ساز چون این داده ها رو من فایل دارم زیاد هم هستند و بر روی PC تهیه کردم باید ایمپورت بشن فرم ساز ایمپورت نمکنه که :confused::confused:

shmata
03-23-2013, 11:49 AM
باید خدمت تون عرض کنم همون طور که خودتون اشاره کردید ساده ترین راه حل استفاده از فرم ساز است.
اگر در import , export داده ها با مشکل مواجه میشوید میتونید از افزونه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> استفاده کنید بهتون اجازه میده از رکوردهای موجود در یک table یک خروجی به excel یا html بگیرید.

pnu5898
03-23-2013, 02:14 PM
سلام
دوست عزیز من مگم فایل رو خارج از جوملا دارم . مخوام رو وبسایت بیاد اونم با اون شکل و شمایل دمو بالا . شما میگید فرم ساز استفاده کن.
داخل فرم ساز که ننوشتم داده هامو من.