PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال خطای 404

musicdownloads
03-22-2013, 10:00 PM
با سلام خدمت دوستان .من یه مشکل اساسی دارم.جوملا 2.5 رو روی هاستم آپلود میکنمو اکسترکت میکنم وقتی آدرس سایتمو میزنم خطای404 میده : 404 Not Found .پشتیبان هاست هم میگه مال اینه که دامنت تو ایرنیک تایید نشده چون دامنم آی آر هستش اما تو ایمیل من پیغامی از ایرنیک اومده که دامنه شما در تاریخ فلان و ساعت فلان تایید گردید.ممنون میشم راهنماییم کنید.دیتابیس هم درست کردما.اما به قسمت نصب نهایی:cry:

pnu5898
03-22-2013, 10:07 PM
سلام
آدرس سایت ؟

musicdownloads
03-22-2013, 10:08 PM
30bdownload.ir

pnu5898
03-22-2013, 10:13 PM
مطمنی اکسترا کردی داخل روت ؟
اگه میخوای پیام خصوصی اطلاعات رو بفرست برات نصبش کنم.

musicdownloads
03-22-2013, 10:21 PM
فرستادم.ممنون

kianesfahan
03-22-2013, 11:14 PM
با سلام خدمت دوستان .من یه مشکل اساسی دارم.جوملا 2.5 رو روی هاستم آپلود میکنمو اکسترکت میکنم وقتی آدرس سایتمو میزنم خطای404 میده : 404 Not Found .پشتیبان هاست هم میگه مال اینه که دامنت تو ایرنیک تایید نشده چون دامنم آی آر هستش اما تو ایمیل من پیغامی از ایرنیک اومده که دامنه شما در تاریخ فلان و ساعت فلان تایید گردید.ممنون میشم راهنماییم کنید.دیتابیس هم درست کردما.اما به قسمت نصب نهایی:cry:

با عرض سلام .

عیدتان مبارک .

دوست عزیز مشکل از دامنه تان نیست !!!

احتمالا در روند انتقال سایت درست عمل نکرده اید . چون حتی ادرس ادمین را هم باز نمی کند .

مقالات زیر در این زمینه به شما کمک خواهد کرد لطفا با دقت مطالعه کنید :

انتقال سایت فعال جوملا به لوکال (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%AA_%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84_%D8%AC%D9%88% D9%85%D9%84%D8%A7_%D8%A8%D9%87_%D9%84%D9%88%DA%A9% D8%A7%D9%84)

آموزش: انتقال سایت جوملایی، تهیه پشتیبان و وارد کردن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%AC %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%8C_%D8%AA% D9%87%DB%8C%D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D 8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%DA%A9% D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D B%8C%D8%B3)

در ضمن قوانین انجمن را نیز مطالعه فرمائید :

19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.

kianesfahan
03-22-2013, 11:14 PM
مطمنی اکسترا کردی داخل روت ؟
اگه میخوای پیام خصوصی اطلاعات رو بفرست برات نصبش کنم.

مشاهده قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) :

19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.

pnu5898
03-23-2013, 05:55 AM
سلام و عرض معذرت
1 - نهایت عذر خواهی بنده را پذیرا باشید احیانا قصد جسارت یا زیرپا قرار گذاشتن قوانین را نداشتم .
2 - مطمن باشید قصد سو استفاده نداشتم و صرفا فقط جهت حل مشکل دوستمون این اقدام رو کردم و هیچ نیازی به هاست یا دامین ایشون یا هرکسی ندارم و نخواهم داشت . ( اخلاقا و شرعا و قانونا با سو استفاده مخالفم )
3- مشکل دوست عزیزمون به ایشون تشریح که به پشتیبانی شرکت میزبان ذکر کنند تا حل شود . ( امانت داری اسرار کاربران )
4- مشکل ایشون از سیستم جوملا نمی باشد .
در پایان ضمن عرض مجددا نهایت عذرخواهی از مدیران انجمن دارم از یادآوری kianesfahan (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز هم تشکر میکنم.

kianesfahan
03-23-2013, 08:18 AM
سلام و عرض معذرت
1 - نهایت عذر خواهی بنده را پذیرا باشید احیانا قصد جسارت یا زیرپا قرار گذاشتن قوانین را نداشتم .
2 - مطمن باشید قصد سو استفاده نداشتم و صرفا فقط جهت حل مشکل دوستمون این اقدام رو کردم و هیچ نیازی به هاست یا دامین ایشون یا هرکسی ندارم و نخواهم داشت . ( اخلاقا و شرعا و قانونا با سو استفاده مخالفم )
3- مشکل دوست عزیزمون به ایشون تشریح که به پشتیبانی شرکت میزبان ذکر کنند تا حل شود . ( امانت داری اسرار کاربران )
4- مشکل ایشون از سیستم جوملا نمی باشد .
در پایان ضمن عرض مجددا نهایت عذرخواهی از مدیران انجمن دارم از یادآوری kianesfahan (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز هم تشکر میکنم.

با عرض سلام .

بله مشکل از سیستم جوملا نیست . همان طور که در بالا ذکر شد .

دوست عزیز هیچ کسی نگفت که شما نیاز به هاست یا دامنه شخصی دارید و ما نیز از نیت خیرخواه هانه و قلبی شما و دوستان با خیر هستیم . اما بنده فقط جهت اطلاع قوانین را یاداوری کردم که خدای نکرده بعدا مشکلی پیش نیاید .

امیدوارم همکاری شما هر روز بیشتر و پررنگ تر شود .

موفق باشید .