PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن امکانات جدید در کامپونت joomsport

larten
03-24-2013, 11:36 AM
سلام خسته نباشید و شاد باش سال جدید من میخواستم به افزونه joomsport امکاناتی اضافه کنم میخوستم بدونم میشه این کار انجام بشه یا خیر
مثلا بخش پیش بینی ورزشی و شارژ کزدن حساب کاربری و شرکت در قرعه کشی . و برنده شدن در مسابقات و ............................... میخواستم بدونم امکنش هست یا خیر و اگر هست کسی میتونه این کار رو انجام بده و هزینش حدودا چقدر در میاد البته نمیدونم جای درست این بخث رو مطرح مردم یا خیر ولی اگر مدیران انجمن راهنمایی کنن ممنون میشم

mersad
03-25-2013, 06:36 PM
دروود

به جای تغییر در افزونه از افزونه زیر استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

larten
03-26-2013, 01:35 PM
اخع فارسی سازی نشده و اینکه فکر نمیکنم بخش پیش بینی فوتبال هم داشته باشه من میخوام طوری باشه که این سایت soccerway.com و یا bwin.com این بخش رو داشته باشه فکر کنم به صورت پیش فرض نمیشه . باید برنامه نویسی بشه درسته ؟؟؟؟

mersad
03-26-2013, 04:33 PM
این افزونه مخصوص پیش بینی هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ولی با این شرایط شما میتونید لیگ ها رو نمایش بدید ولی برای پیش بینی از اسکریپت جدا استفاده کنید و ادرس خارجی بدید !

در پناه ایزد