PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سایت

successfulman
03-25-2013, 01:17 PM
سلام
دوستان در حال راه اندازی سایت هستم. در جوملا مبتدی هستم اما با استفاده از آموزش های موجود تا حدودی جلو رفتم. برخی جاها هست که نیاز به کمک شما دارم. مسائل رو در این تاپیک مطرح میکنم و ممنون میشم کمکم کنید.
آدرس سایتی که روش کار میکنم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سوال اول :
قالبی رو برای سایت خریدم. همونطور که در بخش بالای سایت کنار منو ها میبینید، نام قالب نوشته شده. چطور میتونم اون عکس یا لوگو رو که نوشته " قالب زندگی ، طراحی توسط شرکت جومی " با نام وبسایت ، " مثبت اندیشان " جایگزین کنم ؟

elyastel
03-25-2013, 03:05 PM
سلام

در كنترل پنل هاستتون به مسير: templates>قالب مورد استفاده>پوشه imges>و فايلي كه تصوير لگو درونش هست رو پيدا كرده و اونو با آنچه كه خودتون طراحي كردين جايگزين نمائيد.(دقت داشته طرح چايگزين شما بايد از نظر نام فايل،ابعاد،پسوند فايل دقيقا" شبيه طرح اصليش باشه)

موفق باشيد

successfulman
03-26-2013, 12:23 AM
ممنون ؛ این مسئله حل شد

سوال دوم : محل های تبلیغات رو چطوری ایجاد و یا پیدا کنم ؟ الان در بخش ماژول ها یک ماژول برای تبلیغات هست اما داخلش محلی برای کپی کردن کد تبلیغات یا قرار دادن عکس نیست. من به حداقل 4 محل برای نمایش آگهی نیاز دارم
ممنونم که کمکم می کنید

successfulman
03-26-2013, 09:54 AM
پاسخ سوال دوم رو پیدا کردم.

سوال سوم : من وقتی یه ماژول دستی html میسازم برای تبلیغات ، ویرایشگرم اون دکمه که در ویرایشگر جوملای 1.5 بود و قبلا استفاده میکردم برای کپی کردن کد های html رو نداره و من نمیدونم کد html یا جاوا اسکریپت تبلیغات رو چطور کپی کنم

successfulman
03-26-2013, 04:08 PM
منتظر یاریتون هستم دوستای خوب

elyastel
03-26-2013, 06:46 PM
سلام

دوست عزيز لطفا" سوالات جديدتونو در تاپيك جديد عنوان فرمائيد، چون زودتر به نتيجه مطلوب خواهيد رسيد!
در ادامه : بفرمائيد منظورتون دكمه html در اديتور است؟
البته فكر ميكنم اين دگمه در همه اديتور ها باشه!
اما با وجود اين پيشنهاد ميكنم از اديتور پيشرفته JCE (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)استفاده نمائيد.

موفق باشيد