ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست كامپوننت بك آپگيري

mortaza_max
03-26-2013, 05:18 PM
با سلام.
دوستان من ميخوام از سايتي كه طراحي كردم از همه ي بخش هاش اعم از مطالب،تنظيمات، ماژولها،پلاگين ها، كامپوننت ها و پنل جوملا يه بك آپ بگيرم. آيا چنين كامپوننت يا ابزاري هست كه بشه ازش استفاده كرد؟ اگه هست لطفا لينك بدين. ممنون:clap:

mehdininja
03-26-2013, 11:28 PM
سلام - از طریق سی پنل بکاپ بگیرید و به افزونه نیازی ندارید

برای گرفتن بکاپ به => سی پنل => file manager => بعد select all رو بزن و بعد compress رو بزن فرمت zip رو انتخاب کن و compress files رو بزن => بعد فایل زیپ رو دانلود کن

برای گرفتن بکاپ از دیتابیس => phpmyadmin => کلیک کن بر روی Export => گزینه اول یعنی Quick - display only the minimal options رو انتخاب کن و فرمت SQL رو برگزین go رو بزن تا دانلود آغاز بشه

mortaza_max
03-27-2013, 02:38 PM
سلام - از طریق سی پنل بکاپ بگیرید و به افزونه نیازی ندارید

برای گرفتن بکاپ به => سی پنل => file manager => بعد select all رو بزن و بعد compress رو بزن فرمت zip رو انتخاب کن و compress files رو بزن => بعد فایل زیپ رو دانلود کن

برای گرفتن بکاپ از دیتابیس => phpmyadmin => کلیک کن بر روی Export => گزینه اول یعنی Quick - display only the minimal options رو انتخاب کن و فرمت SQL رو برگزین go رو بزن تا دانلود آغاز بشه

با تشكر از پاسخ شما دوست عزيز. من تو لوكال هاست كار ميكنم فعلا. روشي رو كه گفتين رفتم ولي Quick - display only the minimal options وجود نداشت تا بخوام ادامه كار رو هم انجام بدم؟؟؟!!!!

pnu5898
03-29-2013, 10:25 PM
سلام دوست عزیز
پیشنهاد مکنم از کامپوننت Akeeba Backup استفاده کنید 0

naserieh
03-30-2013, 02:09 PM
سلام

بله همونطور که دوستمون فرمودن، یک از بهترین گزینه های رایگان، Akeeba Backup است که می تونید آخرین نسخه شو (3.7.4) برای جوملای 2.5 و 3 از اینجا دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کنید.

موفق باشید.

mortaza_max
03-31-2013, 09:29 AM
با تشكر از جواب دوستان. ممنون راه هايي كه گفتين كمكم كرد.