PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول ورود و خروج - ثبت نام فارسی گوشه ی سایت

rkeyhanfar
03-27-2013, 03:03 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ماژول ورود و خروج - ثبت نام که توسط مهندسین مشاور هفت اقلیم سپاهان ترجمه گردیده است برای دانلود قرار گرفت.

برخی از ویژگی های این ماژول

طراحی برای جوملا 2.5
امکان قراردادن ماژول به صورت عمودی و افقی
چک نام کاربری و پسورد هنگام ثبت نام
چک ایمیل هنگام ثبت نام
دارای کد capcha
وجود دکمه انصراف و بارگذاری مجدد فرم
امکان تنظیم ابعاد فرم
سازگاری با مرورگر های IE7+/FF/Chrome/Safari/Opera
و ...

توجه:این ماژول چندین بار مورد آزمایش قرار گرفته است و هیچ گونه ایراد دیده نشده است.

در صورت وجود مشکل در نمایش این ماژول آن را بر روی دیگر قالب ها نیز امتحان نمایید.

پسورد : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای دانلود کلیک کنید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سایت سازنده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>افزونه-ها/108-ماژول-ورود-و-خروج-ثبت-نام.html)

دمو:گوشه سمت راست بالای این سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

nima419
03-27-2013, 03:37 PM
man chetori az in mazhol mitonam estefade konam man ye site daram marbot be samane ersale sms hast mikham to safhe site tori ghararesh bedam ke karbar ba vared kardane name karbari varede samane ke to ye hoste dg va escrip hast enteghal dade beshe aya chinin chizi mishe mishe arahnamae konid mamnon

rkeyhanfar
03-27-2013, 04:26 PM
سلام

شما باید پس از دانلود و نصب ماژول یک منو(آدرس خارجی)ایجاد کرده و لینک خود را وارد کنید سپس به تنظیمات ماژول رفته و وارد قسمت دوم یعنی (ورود)شده در انتهای تنظیمات در قسمت(
صفحه ی پس از ورود)منویی که ایجاد کرده

اید را انتخاب نمایید

mortaza_max
03-27-2013, 04:38 PM
دوست عزيز وقتي اين ماژول رو نصب ميكنم و تو سايت فرا خواني ميكنم . به دليل وجود اسلايدر در سايتم اين ماژول پنجره ورود و عضويت رو باز نميكنه و همچنين اسلايدرم هم از كار ميفته. ولي با غير فعال كردن اسلايدرم كار ميكنه و با غير فعال كردن اين ماژول اسلايدرم كار ميكنه.!!!!! مشكل از چيه ؟؟ بايد چيكار كنم؟

mortaza_max
03-27-2013, 04:44 PM
حل شد دوست عزيز . با تغيير موقعيت ماژولم حل شد. ممنون بابت ماژول دنبال چنين ماژولي بودم. مرسي

mortaza_max
03-27-2013, 05:03 PM
تنها مشكلي كه براي من وجود داره اينه كه در فرم عضويتش 1 دكمه اي داره كه نوشته "به راست بكشيد " با كشيدن اون دكمه هيچ تغييري ايجاد نميشه(بقيه فرمها نمايش داده نميشود). و ههمچنين دكمه عضويت غير فعال است و نميشه عضو شد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rkeyhanfar
03-27-2013, 05:24 PM
برسی شد گزینه ای که به آن اشاره کرده بودید (به راست بکشید) کد کپچا است که در تنظیمات می توانید آن را غیر فعال نمایید

و درباره دکمه عضویت نیز مشکلی ندارد پس از غیر فعال کردن دکمه کپچا کار می کند.

mortaza_max
03-27-2013, 07:03 PM
دوست عزيز ممنون حل شد

mortaza_max
03-28-2013, 03:14 PM
تنها ايرادي كه داره راست چين نيست و بايد خودمون راست چينش بكنيم

adel s
04-06-2013, 11:40 PM
من نصب کردم ولی هنگام ورود رمز میگه
Enter at most 15 characters.
1 fields are not filled in yet.

rkeyhanfar
04-09-2013, 03:44 PM
با عرض پوزش دات(نقطه)بین www و 7eghlim.. را وارد کنید به صورت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بنده فراموش کرده ببودم در پست بالا.

navid6270
08-06-2013, 11:35 AM
سلام
کسی میدونه میشه به این ماژول فیلد اضافه کرد یا نه ؟؟؟
من میخام یه فرم ثبت نام مثل همین داشته باشم که تووش فیلد آدرس پستی و شماره تلفن داشته باشه
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه

mersad
08-06-2013, 09:58 PM
دروود

اگر منظورتون این لینک هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دیفالت جوملا هست

مدیریت > افزونه ها > مدیریت ماژول ها > جدید > ورود کاربران

در پناه ایزد

navid6270
08-07-2013, 06:37 AM
آقا من از همون ثبت نام خود جوملا استفاده کردم یه چند تا فیلدشو مثل آدرس و تلفن اجباری کردم ولی توو صفحه نمایش نمیده

مهدی.
08-07-2013, 08:36 AM
آقا من از همون ثبت نام خود جوملا استفاده کردم یه چند تا فیلدشو مثل آدرس و تلفن اجباری کردم ولی توو صفحه نمایش نمیده

سلام

توی پلاگینهای جوملا 2.5 اگر بری یه پلاگین ویژه این منظور هستش که میتونی یکسری فیلد رو به ثبت نامش اضافه کنی !

من الله توفیق

navid6270
08-14-2013, 05:38 AM
دوست من، توضیح دادم که من این کارو کردم . من فیلد آدرس و شماره تلفن رو اجباری کردم ولی توو صفحه ای که باز میشه واسه ثبت نام هیچکدومشونو نمایش نمیده . بعدشم که فیلدهایه موجودو پر میکنم دکمه ثبت نام رو میزنم خطا میده و میگه فیلد آدرس و شماره تلفن رو باید پر کنید در حالی که این فیلدا رو نشون نمیده که بشه پر کرد

مهدی.
08-14-2013, 07:11 AM
با قالب پیشفرض هم این مشکل رو داری ؟

من الله توفیق

navid6270
08-18-2013, 05:41 AM
با قالب پیشفرض هم این مشکل رو داری ؟

من الله توفیق

از قالب پیش فرض خود جوملا استفاده میکنم . (قالب سینا)

مهدی.
08-21-2013, 11:30 PM
قالب سینا !!! قالب پیشفرض نیست ! جوملای کدوم سایت رو استفاده میکنی ؟!!!

من الله توفیق

navid6270
09-03-2013, 11:50 AM
از سایت joomla.ir گرفتم

mersad
09-03-2013, 07:04 PM
یک بار فایل های جوملا ، جوملا فارسی رو روی جوملا خودتون overight کنید و سپس پوشه installtion رو حذف کنید

قالب استاندارد نصب کنید و استفاده کنید

در پناه ایزد

مهدی.
09-03-2013, 08:27 PM
با خودشون مشکل رو حل کن !

venus.7jul
09-07-2013, 11:04 AM
سلام من یه مشکلی با این ماژول پیدا کردم قسمت تنظیماتش که فک کنم سمت چپ صفحه باید باشه برای من نیس اصلا تنظیمات نداره البته وقی ماژول رو باز میکنم یه تنضیماتی محو میاد و سریع میره چیکار کنم