توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارسال نشدن نظرات در جی کامنت
MohammadHossein
03-31-2013, 03:19 PM
با سلام و تبریک سال نو
دوستان من jcomment رو نصب کردم. وقتی مطلبی رو باز میکنم فرم باز میشه اطلاعات رو مینویسم و وقتی ارسال رو میزنم فقط به آدرس یه دونه # به آدرس مطلب اضافه میکنه و top to page میشه . بی زحمت یه نگاهی بهش بندازید و راهنمایی بفرمایید . از ترجمه همین سایت هم استفاده میکنم!
توی این صفحه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هر مطلبی رو که میخواین تست کنید!
+چطوری میتونم اون خط افقی و نوشته JComments رو از زیر کادر نظرات بردارم؟
+قالب آماده و سازگار با فارسی برای این کامپوننت وجود نداره؟
با تشکر فراوان
مدرنستان . . . (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دیجیتالستان . . . (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
MohammadHossein
03-31-2013, 04:04 PM
+چرا وقتی روی تصویر امنیتی جدید کلیک میکنم تصویر عوض نمیشه؟
+چطوری میتونم تصویر امنیتی دلخواه خودم(مثلا فقط عدد) رو جایگزین کنم؟
مرسی
MohammadHossein
04-08-2013, 08:56 PM
با سلام
مشکلات هنوز پابرجاست برادران!
ممنون میشم کمک کنین . . .
مرسی:rose:
jozef2070
04-08-2013, 10:19 PM
با سلام
دوست عزیز سایتی که می گید بالا نمیاد . و ارور وصل نشدن به دیتابیس رو نشون می ده !
MohammadHossein
04-08-2013, 11:33 PM
سلام
شرمنده،
به خاطر این موضوع هست که بالا نمیاد!
مشکل ارور 404 عجیب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>مشکل-ارور-404-عجیب)
با یکی از این آدرس ها امتحان کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>معرفی-یک-دکمه-جدید-در-فیس*بوک-تصاویر
مرسی
MohammadHossein
04-17-2013, 10:55 PM
با سلام
تمامی مشکلات پست های اول و دوم همچنان پابرجاست!
کامپوننت رو از مدیریت افزونه ها پاک کردم، جداول دیتابیس رو اپتیمایز کردم، دوباره نصب کردم؛
بازم هیچ کدوم از مشکلات حل نشد!
+با وجود اینکه شکلک ها و تنظیمات متن (عنصر b و عنصر i و عنصر u و ...) فعال هستند ولی هیچ کدوم نشون داده نمیشه!
پستها رو ویرایش نمیشه کرد:
پاک کردن کپی رایت و تغییر قالب مهم نیست!
MohammadHossein
04-18-2013, 11:20 PM
کمک لطفا!:sad:
kianesfahan
04-19-2013, 12:05 AM
با عرض سلام .
دوست عزیز شما افزونه جی کامنت را از چه سایتی دانلود کرده اید ؟ چه نسخه ای ؟
توصیه من به شما استفاده از کامپوننت قدرتمند و حرفه ای مدیریت و نظردهی به مطالب Komento هست که فارسی و بهینه شده اش در نت موجود است . کافی هست عبارت " کامپوننت مدیریت و نظردهی به مطالب Komento " را جستجو کنید .
قدرتمند تر و زیباتر از جی کامنت است .
موفق باشید .
MohammadHossein
04-26-2013, 12:20 PM
سلام و تشکر
متاسفانه اين کامپوننت هم درست اجرا نميشه!
از اینجا گرفتم کامپوننت رو: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نسخه انگلیسی جی کامنت هم تست کردم کار نکرد!
اگه امکانش هست يکي زحمت بکشه چک کنه چرا هيچ افزونه اي درست و کامل روي سايت اجرا نميشه! :sad:
مرسي
kianesfahan
04-26-2013, 06:21 PM
با عرض سلام .
اینکه 3 افزونه بر روی سایت شما کار نمی دهد پس نشانگر مشکل از افزونه نیست . بلکه مشکل از سایت است .
باید بررسی کنید . آیا ارور خاصی می دهد ؟
ایا هاست شما با جوملا سازگار است ؟
آیا افزونه خاصی بر روی سایت نصب کرده اید ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.