ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات از کی 2 برای نمایش مطالب

ramin006
04-01-2013, 09:00 AM
با سلام

توی این چند روزی که شروع به کار با جوملا کردم حسابی سرمو مشغول کرده
سوالات بنده از دنیای جوملا . . .

- هدف من راه اندازی یک وب سایت با نمایش روزانه ی مطالب بر اساس تاریخ ارسال هست(درواقع میخوام وب سایت ماکوآنلاین رو منتقل کنم روی جوملا، تقریبا با همان شرایط نمایش فعلی) مانند وبلاگ ها. به همراه ارسال نظر، امتیاز، تشکر و ...
جایی خوندم که استفاده از کی 2 خیلی خوب و مناسب کار بنده هست.
1. حالا سوال بنده این هست که آیا من از کی 2 استفاده کنم؟ آیا بعدا درصورت غیر فعال کردن کی 2 میشه مطالب انتشاری رو به حالت پیش فرض جوملا انتقال داد؟
و سوال دوم اینکه
2. من با استفاده از کی 2 و ایجاد منو برای نمایش مطالب در صفحه ی اول به نتیجه ی زیر رسیدم
اما همون طور که مشخص هست قالبی برای محتوای ستون میانی وجود نداره. چطور میتونم محتوا رو با حالت قالب نمایش بدم؟
3. و سوال سوم...
دسته بندی که در سمت راست هست مال ماژولی هست که موضوعات جوملا رو نمایش میده اما الان که موضوعات به کی 2 منتقل شده قابل استفاده نیست. چطور میتونم موضوعات کی 2 رو به صورت درختی نمایش بدم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون میشم بنده رو راهنمایی نمایید

ramin006
04-01-2013, 10:03 AM
سوال دیگر
من یه مطلب ایجاد کردم توی k2
مطلب منتشر شده اما معلق هست!
چطوری میتون مطلب رو منتشر کنم؟

joomlasb
06-06-2013, 10:10 PM
سوال دیگر
من یه مطلب ایجاد کردم توی k2
مطلب منتشر شده اما معلق هست!
چطوری میتون مطلب رو منتشر کنم؟

احتمالا بخاطر تاریخ هستش - تاریخ ایجاد و انتشار رو یکی کنید

10097
06-07-2013, 05:52 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

کا2 خرابه آقا ! باید اصلاحش کنید !

البته یه راه حل دیگه هست که محیط مدیریت فارسی نباشه !