PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال عدم نمایش مطلب موجود و ارور 404

imanzand
04-03-2013, 09:51 AM
ابتدا لازم میدانم برای بررسی مشکل اطلاعات را عنوان کنم :
آدرس سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) می باشد.
مشکل در آدرس زیر رخ داده است.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکل اینه که در مدیریت جوملا در قسمت مدیریت مطالب ، مطلب مربوط به این آدرس موجوده و وضعیت اون هم منتشر شده است ولی در مرورگر به کاربر صفحه 404 رو نشون میده.
دوستان و اساتید اگر ممکنه کمک کنند.

برای اینکه مطمئن بشید مطلب موجوده اسکرین شات صفحه مدیریت رو هم گذاشتم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

pnu5898
04-03-2013, 10:11 AM
سلام دوست عزیز
مشکل شما در تاریخ ایجاد و تاریخ انتشار هست اصلاح کنید مشکل رفع خواهد شد انشالله .
موفق باشید

mersad
04-03-2013, 12:40 PM
دروود

مطلب رو حذف کنید یک بار دیگه ایجاد کنید تا ادرس جدید ایجاد بشه ببینید باز هم مشکل بر قرار هست یا خیر ؟
برای انتشار مطلب در مجموعه های دیگه هم همین مشکل بر قرار هست ؟!

در پناه ایزد

imanzand
04-03-2013, 04:41 PM
با تشکر مشکل برطرف شد.

imanzand
04-03-2013, 04:43 PM
دروود

مطلب رو حذف کنید یک بار دیگه ایجاد کنید تا ادرس جدید ایجاد بشه ببینید باز هم مشکل بر قرار هست یا خیر ؟
برای انتشار مطلب در مجموعه های دیگه هم همین مشکل بر قرار هست ؟!

در پناه ایزد

مشکل از تاریخ ایجاد و تاریخ انتشار بود که رفته بود به سال 2562 و نمی دونم تاریخ چطوری خودبه خود تغییر کرده بود.ولی تاریخ رو که اصلاح کردم مشکل برطرف شد.

باز هم از راهنمایی دوستان تشکر می کنم.