PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با نصب قالب

siavash_ahmadpour
03-09-2007, 06:24 PM
من از مامبو 4.6.1 فارسی استفاده می کنم وقتی می خوام یه قالب جدید آپلود کنم وقتی فایل زیپ قالب رو آپلود میکنم می زنده با موفقیت آپلود شد ولی چیزی نمیاد ، چند تا قالب متفاوت رو امتحان کردم ولی نشد. :(
با ftp هاست هم چند تا قالب آپلود کردم ولی وقتی انتخابشون می کنم صفحه به هم می زیزه. :-\
توی انجمن سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم :o
با تشکر از دوستان ;)

sorry4uboth
03-09-2007, 06:31 PM
سلام

در مورد آپلود با خود مامبو چک کن ببین فایلهای قالب فقط و فقط باید داخل یک فولدر باشه

در مورد به هم ریختگی لینک سایت رو بدید تا ببینیم.

siavash_ahmadpour
03-09-2007, 06:57 PM
برای مثال من قالب AkoWinterPortal رو از مامبولرن دانلود کردم و همونجوری توی مامبو آپلود کردم ولی اصلا اسمش تو لیست نمی آد.
آدرس سایت zeronelife.110mb.com
چند تا قالب دیگه رو هم امتحان کردم و هیچ کدوم با مامبو آپلود نشدن توی اونا فقط وقتی parperook رو دستی تو هاست تو پوشه ی template آپلود کردم جواب داد.
:) متشکرم

siavash_ahmadpour
03-09-2007, 07:05 PM
من این مشکل رو تو نصب کامپوننت ها هم دارم و نمی تونم با مامبو آپلود کنم.

abtin
03-09-2007, 07:29 PM
خوب هاستهای مجانی همه یک مشکلاتی رو دارن که فضایی که شما هم با آن کار میکنین یکی از مشکلاتش همینه ;) اگه می خواین از مامبو لذت ببرین به فکر تهیه ی یک فضای سازگار و مناسب باشین ;)

siavash_ahmadpour
03-10-2007, 09:13 AM
ممکن مشکل از safe mode باشه چون موقع نصب مامبو دیدم safe mode سرور روشنه . اگه مشکل از اونه چجوری می شه خاموشش کرد؟

radmehr
03-10-2007, 10:01 AM
عزیز تو انجمن همین safe mode رو سرچ میکردی جوابت بود!

safe mode رو باید مسئول سرور برات خاموش کنه!

mhadaily
03-10-2007, 10:04 AM
در حالتی که safemode روشن هست هیچ چیزی نصب نمیشه

به پشتیبانی سرورتون بگید این عمل رو انجام بدن.

دوست عزیز
کمی در سایت جستجو کنید مشکلاتتون سریعتر حل میشه