توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از کامپوننت acepolls
hiva_yekta
04-06-2013, 10:27 PM
برای یک سایت تبلیغاتی می خواهم برای محصولات رای گیری بذارم که افراد به محصول رای بدهند اما هر کاربر نباید بتونه چند رای بدهد و اگر با یوزر دیگه ای وارد شد و خواست به محصول قبلی رای بدهد باز هم اجازه نداشته باشه
من کامپوننت acepoll 1.0.7 نصب کردم . آیا برای کاری که شرح دادم مناسبه؟
چجوری می تونم استفاده کنم؟ مثلا کاربر با کلیک روی لینک "رای به محصول " رای اش ثبت بشه. چگونه؟|
جوملا 2.5 و لوکال کار میکنم.
khademian
04-07-2013, 08:55 AM
تو تنظیمات acepoll میتونی انتخاب کنی که
1- برای رای دادن باید عضو باشن یا نه
2- هر کاربر بتونه بیشتر از یک رای بده یا نه
3- هر IP بتونه بیشتر از یک رای بده یا نه
4- حداقل زمان لازم برای رای دوم چقدر باشه (درصورتی که جواب سوال 2 مثبت باشه)
hiva_yekta
04-07-2013, 05:38 PM
ممنون .
ببخشید سوال دوم ام را جواب ندادین . چجوری الان برای محصولات ازش استفاده کنم ؟
این تنظیماتی که گفتید وقتی تو بخش تنظیمات کامپوننت میرم هیچ چیزی وجود نداره برا تنظیم کردن
فکر کنم واسه اینه هیچ محصولی تا حالا انتخاب نکردم. درسته؟
ali.masoudkhah
04-07-2013, 05:49 PM
دوست عزیزم همراه این کامپوننت یه ماژول هم نصب میشه ، شما باید تنظیمات رپ تو ماژول اعمال کنید.
hiva_yekta
04-08-2013, 10:20 PM
آقا من این راهی که کاربرali. masoudkhah گفتند ر رفتم بازم نظرسنجی نمایش داده نشد
مطابق لینک زیر هم انجام دادم !!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خواهش میکنم کمک کنید !
ضمنا مطابق لینک بالا دیدم نظر سنجیه که من میخواهم کنار هر محصولی رای بذارم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:confused:
hiva_yekta
04-11-2013, 09:53 PM
در مورد فعال کردنش برای هر محصول خواهشا راهنمایی کنید ، چجوری برای رای گیری میشه استفاده کرد؟نیست کسی؟؟!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.