توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال بهینه سازی آدرس در کامپوننت acesef
roozbeh.rhm
04-07-2013, 03:34 PM
سلام
من از کامپوننت acesef استفاده میکنم و آدرس هاس سایتم رو بهینه سازی کردم و تبدیل شد مثلا به :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا میخوام item و شناسه مطلب رو از آدرس حذف کنم و آدرس تبدیل بشه به :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من از جوملا 2.5 و k2 استفاده میکنم ، ورژن کامپوننت acesef من هم 2.5.1 هست . آیا کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میشه این کار رو انجام داد ؟
mehdininja
04-07-2013, 08:13 PM
سلام
ساختار لینک
yousite.com/joomla/module/module-k2.html
جوملا نام بخش - ماژول نام مجموعه - module-k2 هم عنوان مطلب میباشند .
به هاست رفته و نام فایل htaccess.txt را به htaccess. تغییر دهید . ( نقطه در اول نام htaccess قرار دارد ) ذخیره کنید .
تنظیمات کلی => سایت => تنظیمات سئو => هر 4 گزینه را روی بلی قرار دهید .
حال شما به هیچ افزونه ای نیاز ندارید !
roozbeh.rhm
04-07-2013, 09:41 PM
سلام ممنون از راهنماییتون ، من قبلا گزینه های سئو رو فعال کردم ، htaccess رو هم تغییر نام دادم و آدرس ها هم بهینه شده و آدرس تبدیل شده به :
من میخوام item و شناسه رو از آدرس حذف کنم ولی تا حالا نتونستم یا حداقل اگر هم نشد کلمه item رو در آدرس بالا به یه کلمه دیگه مثل news تبدیل کنم . اگر میشه با ویرایش فایل در جوملا یا استفاده از افزونه این کار رو کرد لطفا راهنماییم کنیید . ممنون میشم
mehdininja
04-07-2013, 11:16 PM
ok
item نام مجموعه هست .
نرم افزار => دانلود منیجر
اینجا "دانلود منیجر" نام مجموعه هست . همان item شما به منوها برید اونجا مجموعه رو باز کرده و عنوان انگلیسی ش رو هر چی میخوای بنویسید . در محتوا => مدیریت مجموعه هم عنوان انگلیسیش رو تغییر بده .
=> شما وقتی مطلب اضافه میکنید باید بخش و مجموعه برای آن مشخص کنید و برای همین نمی شود نام بخش و مجموعه از آدرس حذف کرد <=
roozbeh.rhm
04-08-2013, 02:34 PM
دوست عزیز ممنون از جوابت ولی مشکل همینجاست ، من مجموعه ای به نام item ندارم و k2 خودش اون رو ایجاد میکنه ، مثلا من یک مجموعه دارم به نام cat1 و یک مطلب توی اون ثبت میکنیم ، حالا آدرس میشه :
cat1/item/28-matlabe-morede-nazar.html
item و عدد 28 شناسه آیتم در آدرس قرار گرفته .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.