توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال های جدید در اول قرار نمیگیرند
shahram1
04-09-2013, 07:25 PM
با عرض سلام و خست نباشید خدمت اساتید محترم
بنده با استفاده از ماژول مجموعه ها مطالب یک مجموعه رو در صفحه اول نمایش میدم ولی مشکل اینجاست که مطالب جدیدی که میزنم در اول قرار نمیگیره و بعد از قدیمی ها قرار میگیره
چطور میتونم مشکل رو حل کنم
با تشکر از کمکتان
mehdininja
04-09-2013, 11:31 PM
سلام
منوها => آرشیو موضوعی => تمام مجموعه ها و بخش ها را باز کرده و => پارامترها پیشرفته => چیدمان اصلی را بر روی پیش فرض قرار دهید یا جدیدترین ها اول
shahram1
04-10-2013, 10:43 AM
سلام
منوها => آرشیو موضوعی =>
داداش تو جوملا چنین مسیری وجود نداره میشه بگین دقیقا کجاست؟
یه شلمشوربایی شده یه پست اول قرار میگیره یه پست وسط قرار میگیره یه پست آخر قرار میگیره کلافه کرده
لطفا کمک کنید
mehdininja
04-10-2013, 11:56 AM
آرشیو موضوعی نام منوی Search هست .
منوها => گزینه که بخش و مجموعه هات قرار دارند رو باز کن . پارامترها پیشرفته => چیدمان اصلی را بر روی پیش فرض قرار دهید یا جدیدترین ها اول .
shahram1
04-10-2013, 12:31 PM
آرشیو موضوعی نام منوی Search هست . منوها => گزینه که بخش و مجموعه هات قرار دارند رو باز کن . پارامترها پیشرفته => چیدمان اصلی را بر روی پیش فرض قرار دهید یا جدیدترین ها اول .جوملای من 2.5 هست پارامتر های پیشرفته من پیدا نکردم
MohammadHossein
04-26-2013, 11:46 AM
آرشیو موضوعی نام منوی Search هست .
منوها => گزینه که بخش و مجموعه هات قرار دارند رو باز کن . پارامترها پیشرفته => چیدمان اصلی را بر روی پیش فرض قرار دهید یا جدیدترین ها اول .
سلام
داداش یه بار دیگه مسیر رو توضیح میدی؟ منوی Search کجاست؟!
من از منوها => منوی اصلی => تمام مجموعه ها و بخش ها را باز کردم => از قسمت انتخاب های طرح بلاگ => ترتیب مطلب و تاریخ برای مرتب کردن رو روی جدیدترین اول و اتشار گذاشتم!
ولی هیچ تاثیری نداشت!
mehdininja
04-27-2013, 02:30 AM
سلام - آدرس سایت ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بعد تمامی مجموعه و بخش ها رو باز کن و طبق عکس زیر :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بعد این قسمت (چینش ) از منوی بالا => صفحه اصلی هم پیش فرض کنید و ذخیره کنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.