PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در ماژول نمایش مطالب Xpert Captions

* M.P *
04-11-2013, 05:28 PM
سلام

من برای نحوه ی نمایش مطالبم رو از ماژول Xpert Captions (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده کردم . اما مشکلم اینجاست که وقتی این ماژول رو فعال میکنم ، داخل سایت خوب نشون نمیده
(عکس مطالب رو نمیاره و همینجوری به صورت لود میمونه ) سایز عکس ها رو هم هم سایزش کردم اما جواب نداد.

اینم آدرس سایتم :<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

خواهشا کمک کنید

* M.P *
04-11-2013, 07:30 PM
دوستان کسی نیست کمکم کنه؟
مشکلم خیلی ضروری هستش نمیتونم بیشتر از دوتا مطلب توی صفحه اول سایت بذارم:mad:

mehdininja
04-11-2013, 08:26 PM
دوستان کسی نیست کمکم کنه؟
مشکلم خیلی ضروری هستش نمیتونم بیشتر از دوتا مطلب توی صفحه اول سایت بذارم:mad:

منوها => منوی بالا => صفحه اصلی => تعداد دیباچه رو 9 وارد کنید یا هر چقدر که مایلید مطلب در صفحه اصلی نمایش داده بشه وارد کنید .

* M.P *
04-11-2013, 08:56 PM
خیلی ممنون درست شد ، اما یه مشکل دیگه رخ داد. داخل وب بعد از آخرین پست نمایش چند خطا رو نشون میده

چیکار کنم درست بشه؟

mersad
04-11-2013, 10:36 PM
دروود

متن خطا رو قرار بدید !
در سایت موردی دیده نشد !!!

در پناه ایزد

* M.P *
04-11-2013, 11:21 PM
ممنون از لطفتون
درستش کردم. مشکل از تعداد ستون ها برای نمایش مطالب کوتاه بود، که روی 0 قرار داشت.
گذاشتمش روی 1 درست شد