PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا 500

btirgroup
04-12-2013, 02:25 PM
با سلام
مدتی است که هنگام کار با ماژول Image Show GK4،زمانی که میخواهم یک عکس که قبلا از قسمت رسانه ها آپلود کرده ام را انتخاب کنم با خطای زیر مواجه می شوم:

500 - یک خطا رخ داده است
مشاهده یافت نشد [name, type, prefix]: images, html, mediaView

Call stack

#
Function

1
JAdministrator->dispatch()
/home/yalasara/public_html/administrator/index.php:46

2
JComponentHelper::renderComponent()
/home/yalasara/public_html/administrator/includes/application.php:153

3
JComponentHelper::executeComponent()
/home/yalasara/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php:351

4
require_once()
/home/yalasara/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php:383

5
JController->execute()
/home/yalasara/public_html/administrator/components/com_media/media.php:45

6
MediaController->display()
/home/yalasara/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:761

7
JController->getView()
/home/yalasara/public_html/administrator/components/com_media/controller.php:64

8
JError::raiseError()
/home/yalasara/public_html/libraries/joomla/application/component/controller.php:903

9
JError::raise()
/home/yalasara/public_html/libraries/joomla/error/error.php:251

لطفا راهنمایی بفرمایید.

mersad
04-12-2013, 10:23 PM
دروود

این افزونه تجاری هست و بنا به قوانین انجمن از موارد تجاری پشتیبانی نمیشه

در پناه ایزد

btirgroup
04-13-2013, 03:20 AM
اما مشکل ار این افزونه نیست،خود جوملا دچار مشکل شده،نگاهی به پیغام خطایی که یعد از فعال ساری خطایابی سیستم تمابش داده شده بیاندازید.فکر میکنم بعد از ارتقا به نسحه 2.5.9 دچار مشکل شد.

محمد محسنی
04-13-2013, 08:59 AM
دوست عزیز سلام

فکر نکنم مشکل از جوملا باشد و اگر هم از سمت جوملا باشد این مربوط به عدم سازگاری افزونه شما با ورژن جدید میباشد و شما باید ورژن جدید آن را نصب نمایید.

در هر صورت مشکلات اختصاصی این افزونه را باید در انجمت مربوط به خودش مطرح نمایید تا سازندگان آن آن را برطرف نمایند

در ضمن میتوانید یک جوملای دیگر در پوشه ای دیگر نصب کنید و سپس این افزونه را هم نصب نمایید ببینید مشکل هنوز پابرجاست ، همچنین پسشنهاد میکنم یکبار در لوکال هم تست بگیرید شاید مشکل از سوی هاست شما باشد.

یا حق.

negargh
04-13-2013, 09:14 AM
یعنی چی تجاری!!!!!!!!!!!!!!
این انجمن اگر برا ی حل مشکلاته جوملا هست انقدر تبصره تجاری غیر تجاری نذارین،
اینجا محلی برای ارتقا است نه محدود کردن همدیگر

btirgroup
04-15-2013, 03:43 PM
از آخرین نسخه استفاده کردم،اما باز هم با همان خطای قبلی مواجه شدم.فکر می کنم ایراد از کامپوننت مدیا باشد. لطفا به جدول بالا دقت کنید.(این جدول اطلاعات خطاست که بعد از فعال سازی خطایابی سیستم در تنظیمات جوملا ایجاد شده.)
پیغام خطای انگلیسی آن هم این است:

500 - An error has occurred.

View not found [name, type, prefix]: images, html, mediaView

Return to Control Panel

novinfard
04-15-2013, 04:29 PM
من در مورد پاسخ این مشکل نظری ندارم، ولی

امروز سه بار در این مورد پاسخ گویی کردم، به همین دلیل بیشتر توضیح میدم

وقتی افزونه ای تجاری هست، یعنی شما باید اون افزونه رو خریداری کرده باشید و پس از خرید ساپورت هم توسط ارائه کننده ارائه میشه و در این وسط هیچ ارتباطی با انجمن جوملا فارسی نداره! شما میگید ما بیاییم یه افزونه ی نال شده را که اصلا مخالف نظام اخلاقی ما است، دانلود کنیم، بعد یاد بگیریم چطوری کار می کنه و بعدش هم به جای گسترش دهنده ی اصلی آموزش بدیم و تجارت کسی رو گسترش بدیم که هیچ ارتباطی با جوملا فارسی نداره؟!

همچنین به تعداد 10.000 تا افزونه برای جوملا هست، چه کسی هست که بتونه با همه ی افزونه ها دقیقا کار کرده باشه و از اشکالات خبر داشته باشه؟ و اصلا چه ضرورتی وجود داره؟ حتی برای افزونه های رایگان هم اگه شناخته شده نباشه، خیلی سخت میشه به جواب سوال های جزئیاتی در انجمن های عمومی جوملا فارسی رسید و باید از کسی که طراحیش کرده سوال کنید.

امیدوارم توضیحات من برهان خوبی بر این موضوع باشه.

محمد محسنی
04-16-2013, 09:22 AM
دوست عزیز سلام

با توجه به گفته های کامل دوست خوبم سهیل عزیز

در بالا هم گفتم

در هر صورت مشکلات اختصاصی این افزونه را باید در انجمت مربوط به خودش مطرح نمایید تا سازندگان آن آن را برطرف نمایند

در ضمن من راه حل هایی را که مربوط به جوملا هم میشد را مطرح کرده ام

من و همه دوستانم در اینجا هستیم که مشکلات کاربران را حل کنیم

در انتها امیدوارم کمی بیشتر به قوانین انجمن احترام بگذارید این تنها انتظار تیم جوملا فارسی از اعضای خود میباشد

با سپاس.