PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در شناسایی افزونه

sia_k66
04-13-2013, 10:56 AM
سلام به همگی
امیدوارم مزاحم نباشم
یک سوال داشتم
میخواستم ببینم که چطوری این سایت همچین کاری کرده و از چه کامپونت یا ماژولی استفاده کرده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
میبینین تو این صفحه چندین باکس مجزا هست که تو هر باکس یه عکس و یه متن زیرش موجوده
که وقتی با یوزر admin وارد میشی میتونی عکس رو به صورت مجزا و متن رو هم مجزا و در همون صفحه ویرایش کنی
حالا من میخواستم ببینم این سایت از چه ماژول یا پلاگینی استفاده کرده
حتی در صورت تجاری بودن حاضر به خریداریش هستم ( در صورتی که قیمتش مناسب باشه ;) )

negargh
04-13-2013, 11:31 AM
دوست عزیز با datso gallery این کار راحت میشه انجام داد ، دانلود رایگانشم هست،بعد ار اینکه نصب کردین یه ماژول سه اسم mod_datsogallery_ultimateکه میشه box هارو ایجاد کرد ، یعنی میشه ار این ماجول کپی کنید در positionهای مختلف.بعد برای هر عکس description میدین با لینک یا urlو......and so on میتونین با این ماژول شبیه سازی کنید.
موفق باشید.

sia_k66
04-13-2013, 11:59 AM
این کاری که این سایت کرده گالری تصاویر نیست بیشتر شبیه ماژول های خبری

negargh
04-13-2013, 12:18 PM
خب با اون ماجولی که پیشنهاد دادم میشه این کارو کرد صرفا واسه گالری نیست ازslide show اش که شما نمیخواهید استفاده کنید

sia_k66
04-13-2013, 04:10 PM
ببخشینا من ورژن رایگانش و پیدا نکردم میشه در صورت امکان لینک دانلود برام بزارین :d

novinfard
04-13-2013, 04:22 PM
ببخشینا من ورژن رایگانش و پیدا نکردم میشه در صورت امکان لینک دانلود برام بزارین :d

سلام،

در صورتی که افزونه ای به صورت تجاری باشد، لینک دانلود نیز در این انجمن ارسال و یافت نخواهد شد.

sia_k66
04-13-2013, 04:36 PM
میدونم دوست عزیز با قوانین آشنام اما اگه کسی داره برام ایمیل کنه ممنون میشم

negargh
04-13-2013, 09:08 PM
والا تجاری نیست:) من رایگان دانلود کردم اینجا نمیدونم کجا باید آپلود کرد ایمیل بزارین بفرستم دوست عزیز

negargh
04-13-2013, 09:14 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> این لینک دانلود مستفیم هست
اگر نشد دوست عزیز در سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> سمت راست توی search باید datsogallery بزنید بعد لینک های دانلود میاد
در این سایت چیزهای دیگه هم هشت شاید کمکتون کنه

negargh
04-13-2013, 09:15 PM
novinfard (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) جان
والا تجاری نیست:)

novinfard
04-13-2013, 11:11 PM
novinfard (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) جان
والا تجاری نیست:)

اگه تجاری نباشه که هیچ اشکالی نیست، شما یه دونه نذارید، صد تا بزارید! :d

پست مبهم بود، من اسم دقیق افزونه رو ندیدم، به خاطر همین گفتم اگه این طور باشه که خودشون گفتند، یافت نمیشه.

sia_k66
04-15-2013, 01:00 PM
نگار خانوم دستتون درد نکنه
امروز تست میکنمش حتما
خیلی زحمت کشیدین