PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا 2 مدیر را در قسمت کاربری من نشان می دهد ؟

moji1361
04-14-2013, 06:03 AM
با سلام به همه دوستای عزیزم میشه راهنمایی کنید ...

من یه سایت کاملا اختصاصی دارم که جز من هیچ کسی هیچ گونه دسترسی به سایتم ندارد اما بعضی وقتها که وارد سایت و قسمت مدیریت سایتم میشوم در قسمت بالا سمت چپ در کنار نوشته مدیر عدد 2 نوشته شده است میشه راهنمایی کنید یعنی سایت من هک شده و کسی غیر از من بعضی وقتها وارد سایتم میشه در ضمن بعضی وقتها عدد 1 نشان داده میشه لطفا راهنمایی کنید .
ممنونم .

kianesfahan
04-14-2013, 08:18 AM
با عرض سلام .

خیر سایت شما هک نشده است . گاهی اوقات این مورد مشاهده است که شاید یکی از موارد زیر دلیل آن باشد .

- با یک مروگر دیگر وارد شده باشید .
- یک بار به صورت کامل از مدیریت خارج شوید ( دکمه خروج را بزنید ) سپس وارد شوید ایا این مشکل وجود دارد ؟
- با یک مروگر دیگر چک کنید .

موفق باشید .

k_yk1987
04-17-2013, 04:21 PM
البته مواردی که دوستمان فرمودند ممکن است
این احتمال هم وجود دارد که سایت شما هک شده باشد
میتونید اگر برای پوشه administrator رمز تعیین نکرده اید اینکار را سریعا انجام داده
رمز یوزر خود را تغییر دهید
و در صورتیکه یوزر جدید ساخته شده آن را حذف نمایید
و در صورت امکان از افزونه های امنیتی نظیر rsfirewall و jsecure استفاده نمایید

موفق و پایدار باشید

mehdininja
04-17-2013, 10:40 PM
این احتمال هم وجود دارد که سایت شما هک شده باشد

دوست عزیز نباید احتمال داد چون یه هکر میاد و سایت رو پایین میکشه به همین جهت هک نشده .

چرا 2 مدیر را در قسمت کاربری من نشان می دهد ؟برای خارج شدن از مدیریت باید از دکمه خروج استفاده کنید نه از × مروگر

k_yk1987
04-18-2013, 12:00 AM
دوست عزیز نباید احتمال داد چون یه هکر میاد و سایت رو پایین میکشه به همین جهت هک نشده .

چرا 2 مدیر را در قسمت کاربری من نشان می دهد ؟

برای خارج شدن از مدیریت باید از دکمه خروج استفاده کنید نه از × مروگر

الان هک کردن سایت برای خیلی از دوستان سرگرمی و تفریح شده است
مثلا دوستی بنده با یکی از دوستان همکار همینگونه شروع شد که ایشون یکی از سایتهای بنده رو هک کردن و همزمان با بنده مطالبی در سایت قرار میداد
یه مدت به همین منوال بنده رو سرکار گذاشت تا اینکه از طریق ارسال ایمیل کوتاه اومد و الانم یکی از بهترین دوستان و همکاران بنده است
و منو در مدیریت سایتم کمک میکنه

به همین دلیل این احتمال وجود داره دوست عزیز
حالا ضرر نداره مسائلی رو که عنوان کردم انجام بدید تا خیالتون راحت تر بشه

mehdininja
04-18-2013, 12:28 AM
الان هک کردن سایت برای خیلی از دوستان سرگرمی و تفریح شده است

نه دیگه الان همه چیز قانون داره => cyberpolice.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سرگرمی و تفریح

رخنه گر شدن هم به این راحتی ها هم نیست O-o

برای خارج شدن از مدیریت باید از دکمه خروج استفاده کنید نه از × مروگر

880133232
04-18-2013, 12:47 AM
باسلام این احتمال هم وجود داره که شما یک بار از خود سایت وارد شده باشید و یکبار از مدیریت که در این صورت دوبار ورود نشان می دهد

k_yk1987
04-18-2013, 08:20 AM
باسلام این احتمال هم وجود داره که شما یک بار از خود سایت وارد شده باشید و یکبار از مدیریت که در این صورت دوبار ورود نشان می دهد

دوست عزیز اونوقت میزنه 1 مدیر 1 کاربر