توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت سایت در google,bing,alexa,yahoo
pouya221
04-15-2013, 02:06 PM
من مخوام سایتم تو google,bing,alexa,yahoo ثبت کنم دمبال پلاگین گشتم پیدا کردم ولی نمی دونم چه کار کنم ؟
مثلا واسه google ازم google key می خواد منم میرم به آدرس googl.com/webmaster/tools سایت ثبت می کنم و یه فایل html بهم میده که انو می زارم واسه google key ولی verify نمیشه
من از این پلاگین استفاده می کنم System - Google Site Verification by Websoft
لطفا راهنمای کنید ، اگه پلاگین بهتری هست معرفی کنید یا اگه راح حلی داره بگید
ممنون
novinfard
04-15-2013, 03:15 PM
سلام،
در متدهای جدید، بهترین راه این هست که اون ها شما را پیدا کنند، نه این که شما اون ها رو ثبت کنید.
پیروز باشید
mehdininja
04-15-2013, 09:02 PM
من مخوام سایتم تو google,bing,alexa,yahoo ثبت کنم دمبال پلاگین گشتم پیدا کردم ولی نمی دونم چه کار کنم ؟
مثلا واسه google ازم google key می خواد منم میرم به آدرس googl.com/webmaster/tools سایت ثبت می کنم و یه فایل html بهم میده که انو می زارم واسه google key ولی verify نمیشه
من از این پلاگین استفاده می کنم System - Google Site Verification by Websoft
لطفا راهنمای کنید ، اگه پلاگین بهتری هست معرفی کنید یا اگه راح حلی داره بگید
ممنون
دوست عزیز گوگل 3 تا راه برای تایید سایتت پیش روت میزاره همون بهتره که فایل داده شده رو در روت سایتت اپلود کنی . یا کد رو در قالبت اضافه کنی .
هیچ پلاگینی توصیه نمیکنم .
mersad
04-16-2013, 12:00 AM
دروود
معرفی سایت به 3 موتور جستجوی برتر دنیا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AA_%D8%A8%D9%87_3_%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B 1_%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C_%D8%A8%D8%B 1%D8%AA%D8%B1_%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7)
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.