PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه مشکل با قالب JM-Galaxy

sheymes
04-16-2013, 08:25 PM
با سلام.
.

قالب Galaxy رو از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> گرفتم شامل دوتا فایل بود.

1. Quick Start Package
2. و بدیش هم خوده فایله قالب بود
-------------
اما هر دو رو نصب کردم اما مثل دمو نشد و اصلا فونتاش چرت بود.

با تشکر چکار کنم!!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> قالبو رو این نصب کردم

novinfard
04-16-2013, 08:54 PM
سلام،

1) از سایتی که گرفتید بپرسید

2) از سایتی که خود قالب رو ساخته بپرسید.

یا علی

kianesfahan
04-16-2013, 09:07 PM
با سلام.
.

قالب Galaxy رو از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) گرفتم شامل دوتا فایل بود.

1. Quick Start Package
2. و بدیش هم خوده فایله قالب بود
-------------
اما هر دو رو نصب کردم اما مثل دمو نشد و اصلا فونتاش چرت بود.

با تشکر چکار کنم!!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) قالبو رو این نصب کردم

با عرض سلام .

شما باید بسته Quick Start Package را نصب کنید .

یک مرحله قبل از به پایان رسیدن مرحله نصب باید بر روی دکمه ی نصب اطلاعات نمونه کلیک نمائید تا همانند دمو نصب شود .

در صورتی که این کار را کرده اید و باز هم مشکل وجود داشت با سایت ارائه دهنده مکاتبه نمائید .

موفق باشید .

sheymes
04-18-2013, 07:46 PM
ببخشید . اول کدوم رو نصب کنم قالب یا پکیج رو!؟

kianesfahan
04-18-2013, 09:33 PM
با سلام .

اگر تمایل دارید همانند دمو باشد باید بسته Quick Start Package را نصب کنید .

قالب به همراه افزونه ها خودکار نصب میشود .

موفق باشید .