توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه مشکل در نصب مامبو کاملا فارسی
zanis
03-13-2006, 12:24 AM
سلام من مامبو رو روی هاستم آپلود کردم ولی وقتی خواستم برم نصبش کنم با این ارور روبرو شدم :
Warning: Unknown: failed to open stream: Permission denied in Unknown on line 0
Warning: Unknown: Failed opening '/home/deznava/public_html/new/index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in Unknown on line 0
این هم مسیری تو سایت منه که مامبو کاملا فارسی رو نصب کردم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته اینو عرض کنم که من قبلا نسخه نیمه فارسی مامبو رو دانلود کردم و تو این آدرس نصب کردم که برا نصب هیچ مشکلی نداشتم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به نظر شما مشکل از چیه ؟
ممنون
ahmadzadeh
03-13-2006, 05:51 AM
سلام
آیا شما این پچ امنیتی را به مامبو <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نصب کرده اید آدرس دانلود پچ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
2- آیا شما مامبو فوق حرفه ای را مستقا نصب کرده اید یا آن را روی مامبو 453h نصب شده جایگزین کرده اید؟
3- اگه می توانید نام کاربری و کلمه عبور هاست را خصوصی بفرستید تا چک کنیم؟ اما اول به سوال 1 حتما جواب بدید
یا علی/خداحافظ
zanis
03-13-2006, 06:07 PM
جناب احمد زاده مامبوی نصب شده در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو از سایت mambo.ir دانلود کرده بودم و این پچی که فرموده بودید رو نصب نکردم. ولی در هر صورت مشکلی تو نصب بوجود نیومد و به راحتی نصب شد. البته به سفارش اقای فیروزمندان پچی رو نصب کردم ولی مطمئنم این پچی که شما معرفی کردین نبود .الان دقیق یادم نیست چه پچی بود.
در مورد سوال دوم باید عرض کنم که من مامبو فوق حرفه ایی رو مستقیما نصب کردم و آن را روی مامبو 453h نصب نکردم.
مامبو فوق حرفه ایی را اینجا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نصب کردم.
مورد سوم هم بوسیله پیغام خصوصی براتون ارسال میکنم.
iransbs
03-13-2006, 08:14 PM
دوست عزیز به احتمال زیاد سطح دسترسی فایل های شما 600 می باشد که بیشتر در مواقع ای پیش میاد که شما فایل zip را در سرور باز کنید که توصیه می کنم فایل tar.gz رو باز کنید که این گونه مشکلات پیش نیاد
موفق باشید
zanis
03-13-2006, 10:24 PM
جناب سیادتی سطح دسترسی به فایل ها رو مطابق آموزش نصب مامبو روی هاست تنظیم کردم. مطمئنم مشکل از اینجا نیست آخه تا اونجا که من اطلاع دارم اگر سطح دسترسی به فایل ها نادرست باشه ارور 500 میده. در ضمن من قبلا مامبو ی سایت MAMBO.IR رو اینجا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نصب کردم و با سطح دسترسی به فایلها تو نصب مامبو تقریبا آشنا هستم .
ahmadzadeh
03-14-2006, 05:56 AM
سلام
همان طور که دوست عزیزم بهرام جان گفت مشکل از سطح دسترسی های هست
من هاست شما را چک کردم سطح دسترسی به تمام فایل ها و پوشه های موجود در پوشه new بر روی 700 بود که مشکل ایجاد می کرد
من مامبو ای را شما ریخته بودید پاک کردم از نو دوباره مامبو را ریختم و حالا درست هست
یا علی/خداحافظ
zanis
03-14-2006, 11:01 AM
آقای احمد زاده از بذل توجه شما سپاسگزارم. مراحل نصب بخوبی انجام شد الان یه مشکلی که هست اینه که بعد از نصب وقتی میخوای صفحه اول سایت رو ببینی این ارور رو میده :
Fatal error: Unable to read 78067 bytes in /home/deznava/public_html/new/includes/mambo.php on line 0
وقتی هم که میخوام وارد قسمت مدیریت بشم این ارور رو میگیره :
Fatal error: Unable to read 78067 bytes in /home/deznava/public_html/new/includes/mambo.php on line 113
بنظر شما مشکل با آپلود دوباره فایل mambo.php حل میشه یا نه ؟
firoozmandan
03-14-2006, 06:41 PM
ابتدا فایل mambo.php روی سرور را تغییر نام بدید . سپس از روی کامپیوترتون این فایل رو جایگزین کنید .
یا علی
zanis
03-14-2006, 09:35 PM
آقای فیروزمندان من فایل mambo.php رو به چه نامی تغییر بدم و چرا باید دوباره فایل mambo.php رو از روی کامپیوتر دوباره آپلود کنم؟
firoozmandan
03-14-2006, 09:42 PM
به نظر میاد فایل mambo.php روی سرور شما مشکل داره . پیشنهاد من این بود که این فایل رو تغییر نام بدید ( تفاوتی نمیکنه به چه نامی ) و فایل mambo.php جدید را از روی کامپیوترتون جایگزین کنید .
یا علی
zanis
03-14-2006, 09:52 PM
من این کار رو انجام دادم حلا این پیام ظاهر میشه :
Please Re Upload mambo.php from MamboLearn Team Project.
فایل mambo.php رو از مربوط به مامبو فوق حرفه ایی شماست . چرا این پیام ظاهر میشه؟
firoozmandan
03-15-2006, 07:55 AM
mambo.php که آپلود کردید از سایت مامبولرن گرفته شده ؟ ؟
zanis
03-15-2006, 10:33 AM
بله از سایت مامبو لرن دانلود کردم (mambo453h_pro[1].tar)
zanis
03-15-2006, 10:39 AM
دوباره الان آپلود کردم این پیغام رو یده :
Fatal error: Unable to read 78067 bytes in /home/deznava/public_html/new/includes/mambo.php on line 0
zanis
03-16-2006, 07:10 PM
آخرش نفهمیدیم مشکل از کجاست . یه نفر مشکل ما رو حل کنه
zanis
03-17-2006, 01:18 PM
اقای احمد زاره اگر امکان داره خودتون این مامبو فوق حرفه ایی رو برامون تو فایل new نصب کنید یوزر و پسورد رو هم که به صورت پیغام خصوصی براتون فرستادم. ممنون
zanis
03-18-2006, 10:46 AM
آقای احمدزاده مسئول سرور میگه اگه این گزینه رو ست کنه از لحاظ امنیتی مشکل برا سرور پیش میآد . خودش یه مامبو نصب کرده برامون برید ببینید . میگه این مامبوی مامبو لرن دیتا بیسش با php5 مشکل داره ؟ من که سر در نیآوردم چی شد !!! آخه مامبویی که خود مسئول سرور نصب کرده هم فوق حرفه ایی است . خودتون ببینید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.