PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كمك و راهنمايي در ساخت يك قالب

ashkanjoon
03-10-2007, 07:58 PM
سلام دوستان
با زحمت فراوان و پس از مطالعه آموزش هاي ارائه شده در سايت دست و پا شكسته توانستم يك قالب براي مامبو درست كنم اما بنظرم اشكالات زيادي داره تا تكميل بشه و به همين دليل اين تاپيك رو زدم تا شما دوستان مشكلات من رو متذكر بشيد و با راهنمايي هاي خودتون كمكم كنيد تا بتوانم مشكلات اين قالب رو رفع كنم و اولين تجربه ساخت قالب مامبو رو داشته باشم.

1- قبل از هر چيز توجه شما رو به قالب اين سايت جلب مي كنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2- حال دوستان توجه به نوع چينش ماژول ها و موقعيت اونها در صفحه اصلي جلب مي كنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

خوب من هم يك همچين قالبي رو سعي كردم بسازم اما اشكالات فراواني دارم و بعضي ماژول ها رو هم يادم رفته كه موقعيت شون رو درست كنم اما همين رو لطفا يك نگاهي بهش بكنيد و اشكالاتم رو بگيريد.

3- خوب حالا به قالبي كه من در دريم ويور ايجاد كردم نگاهي بكنيد. قالب از راست به چپ هستش و موقعيت ماژول ها و .... مطابق با دستورات ايجاد قال مامبو در قالب تعريف شدند

4- و در آخر به تصوير زير دقت كنيد اول از همه انگاري قالبم از چپ به راست شده و دوم اينكه در موقعيت هاي مشخص شده هيچ مطلبي حتي بصورت پيش فرض درج نمي شود و مطالبي نظير آخرين اخبار - محبوب ترين ها- نظر سنجي و ... دقيقا بعد از اتمام قالب و در انتهاي ان نمايش داده مي شوند

حالا از شما استاتيد محترم طلب كمك و راهنمايي دارم و اميد وارم تا اشكالات من رو متذكر بشيد و كمك كنيد تا بتوانم اين قالب رو طراحي كنم و مشكلات رو حل كنم . در انتها نمونه قالب طراحي شده را جهت مشاهده شما گراميان در اين پست قرار مي دهم.
براي دانلود به انتهاي صفحه رفته و 30 ثانيه صبر كنيد.

با تشكر از شما دوستان

sorry4uboth
03-11-2007, 03:36 PM
خوب

1 نکته!

مین بادی کجاست؟!؟!؟!؟؟؟؟

دوم اینکه بجای اسمهایی مثل welcome - reseller &amp; ...

سعی کن از user 1 - 9 استفاده کنی! اینطوری بهتره!

1 سوال! این قالب رو خودتون طراجی کردید یا دستکاری از یه قالب دیگه هست!

ashkanjoon
03-11-2007, 04:11 PM
خوب

1 نکته!

مین بادی کجاست؟!؟!؟!؟؟؟؟

دوم اینکه بجای اسمهایی مثل welcome - reseller &amp; ...

سعی کن از user 1 - 9 استفاده کنی! اینطوری بهتره!

1 سوال! این قالب رو خودتون طراجی کردید یا دستکاری از یه قالب دیگه هست!

محمد جان
مين بادي رو در فايل index.php قرار داده بودم. شايد متوجه اين دستور نشديد.(دستورش همينه ديگه
&lt;?php mosMainBody(); ?&gt;)
توي مامبو user ها از 1 تا 8 تعزيف شدند من نمي دونم براي استفاده از user هاي 9 به بالا بايد چطور براي سيستم تعريفشون كرد
اين قالب رو از صفر خودم درست كردم البته اين نكته رو هم بايد بگم كه يه كپي از سايت ايران ترانسفو هستش و چون از قالبش خوشم اومد فكر كردم اولين تجربه ساخت قالبم رو با قالبي كه دوسش دارم شروع كنم

sorry4uboth
03-11-2007, 07:33 PM
قالب بسیار زیبایی درست کردی

من وقت نکردم قالب رو دقیق بررسی کنم.

اما شما میتونی در مدیریت مامبو اسم ماژول دلخواه رو تعریف کنی

آموزشهای سایت به این نکته اشاره داشتند

در هر صورت بهتره استاندارد کار کنی و اسمهای درستی رو انتخاب کنی ;)

ashkanjoon
03-25-2007, 06:50 PM
آقا كسي هست تو اين سال نويي به ما يك ككي كنه اخه هنوز من موفق به اشكال گيري و درست كردن كامل اين قالب نشدم

alizali
03-25-2007, 09:51 PM
بهرته شما نصب کنین و آنلاین با چند تا مطلب فرضی این عیب یابی رو انجام بدید
اونجوری خیلی مشکلات رو میشن

ashkanjoon
04-18-2007, 10:14 AM
آقا به خدا من با اين قالب خيلي كلنجار رفتم اما نتونستم درستش كنم. كسي هست كه بتونه كمكم كنه و قالبم رو درست كنه و اشكالات قالبم رو بگيره و برام بفرستش. خيلي لازم دارم كه بدونم چطور ميشه همچين قالب هايي رو براي مامو درست كرد. بارها و بارها راهنماي ها رو مطالعه كردم اما باز هم موفق نشدم

firoozmandan
04-18-2007, 11:56 AM
سلام

قالب رو آپلود کن و لینکش رو اینجا بذار .
من یا دیگر دوستان به شما کمک میکنیم

یا علی

ashkanjoon
04-18-2007, 12:14 PM
سلام جناب فيروز مندان. با تشكر از بذل عنايت و توجه شما به بنده حقير. به روي چشم فايل هاي مربوطه آپلود شد و به پيوست به حضورتان تقديم مي گردد. اميدوارم تا كمك شما بالاخره متوجه مشكلات و اشكالات خود در ساخت قالب هاي مامبو شوم.

فايل قالب مربوطه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
جهت دانلود طفا به پاين صفحه مراجعه نموده و چند ثانيه تحمل بفرماييد

تصاوير قالب:
1- <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2- <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
3- <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
4- <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

قبلا از توجه شما تشكر و قدرداني مي كنم

firoozmandan
04-18-2007, 12:26 PM
سلام

اشکان جان این قالب که در حال حاضر روی سایت iran-transfo.com هست

یا علی

ashkanjoon
04-18-2007, 12:35 PM
بله حق با شماست. البته خداي نكرده سوء تفاهم نشه . قصد من اين نيست كه از قالب اون بندگان خدا سوء استفاده كنم . چون نوع قالب و چينش مطالب اون سايت توجه من رو جلب كرده بود مي خواهم ببينم چطور ميشه اينكار رو انجام داد خصوصا قسمت هاي خبر گروه اون سايت و معرفي محصولاتش كه به دور از درج هرگون تصر و مطالب اضافي اخبار و ... به كاربران خودش ارائه مي كنه