PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سطوح دسترسی

ice man
04-19-2013, 10:37 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید گرامی

من منویی از نوع "ایجاد مطلب" ایجاد کردم در فرمی که این منو در بخش کاربری برای درج مقاله و مطلب در سایت در اختیار میگزاره فیلدی به نام دسترسی وجود داره که تمامی سطوح دسترسی رو که در بخش مدیریت ایجاد کردم رو نشون میده .

سوال من اینه که چه طور می تونم کاری کنم تا این فیلد برخی از سطوح دسترسی رو نشون بده نه همه رو؟

k_yk1987
04-20-2013, 03:20 AM
برای چی میخواهید این کار رو انجام بدید ؟؟؟

ice man
04-20-2013, 10:04 AM
با سلام

من میخوام به تمام کاربران عضو این اجازه رو بدم که توی سایت مطلب بگزارن.
من میخوام کاربران مقاله هاشون رو فقط به با سطح دسترسی عمومی و یا اعضا به اشتراک بگزارن و کاری به سطوح دسترسی دیگه نداشته باشن اصلا لزومی نداره که تمام سطوح دسترسی نشون داده بشه یه جورایی جالب نیست.

shingjimoto
04-23-2013, 04:05 PM
من هم موافقم لزومی نداره.
البته سلام..
اما مشکل من ... من قصد دارم تا کاربر ها فقط بتونن مطلب ارسال کنن و امکان ارسال لینک برای اونها غیر فعال باشه... اصلاً این ارسال لینک چی هست؟!
ممنون از کمکتون.. فقط ارسال لینک از کار بیافته و ارسال مطلب فعال باشه.. طبق شکل زیر :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پیشتر از همه استادان و کاربلدان و کمکتون ممنون و متشکر..

shingjimoto
04-23-2013, 04:07 PM
. مشکل بالا هنوز پابرجاست....

kianesfahan
04-23-2013, 10:15 PM
با عرض سلام .

دوست عزیز قوانین انجمن را مطالعه کنید و سوال جدید را در تایپیک جدید مراجعه کنید و از ارسال اسپم خودداری کنید .

برای حذف منو ارسال وب لینک به مدیریت منو ها بروید و منوی کاربری را ویرایش کنید . سپس منوی ارسال وب لینک را یا حذف کنید یا غیر فعال .

موفق باشید .