توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال گذاشتن مطلب ثابت در صفحه اول
psoreza
04-20-2013, 03:28 PM
با سلام خدمت اساتید و متخصصان
دوستان من به تازگی با جوملا آشنا شدم، ورژن 1.5 را نصب کرده ام، می خواستم بدونم میشه در صفحه اول سایت مطلب ثابت گذاشت؟
در ضمن برای این مطلب نیز نظرات فعال باشه..
خیلی ضروریه..
پیشاپیش از کمکتون ممنونم:rose:
elyastel
04-20-2013, 03:49 PM
سلام دوست عزيز
ابتداء بنده به نيابت ورودتونوبه انجمن جوملا فارسي خير مقدم عرض ميكنم
و درادامه:
پيشنهاد ميكنم: اولا" اگه ميتونين از جوملا 2.5 استفاده بفرمائيد
دوما" كتاب آموزش جوملا فارسي (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو يبار مطالعه بفرمائيد
سوما" اگه سوال يا نكته ابهامي براتون بوجود اومد در انجمن مطرح بفرمائيد
در رابطه با سوالتون هم بايد عرض كنم : بله ، ميتونيد مطلبي رو به صفحه اصلي اختصاص بديد! بايد در هنگام درج مطلب گزينه نمايش در صفحه اصلي رو روي بله قراردهيد.
موفق باشيد
psoreza
04-20-2013, 06:46 PM
سلام دوست عزيز
ابتداء بنده به نيابت ورودتونوبه انجمن جوملا فارسي خير مقدم عرض ميكنم
و درادامه:
پيشنهاد ميكنم: اولا" اگه ميتونين از جوملا 2.5 استفاده بفرمائيد
دوما" كتاب آموزش جوملا فارسي (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو يبار مطالعه بفرمائيد
سوما" اگه سوال يا نكته ابهامي براتون بوجود اومد در انجمن مطرح بفرمائيد
در رابطه با سوالتون هم بايد عرض كنم : بله ، ميتونيد مطلبي رو به صفحه اصلي اختصاص بديد! بايد در هنگام درج مطلب گزينه نمايش در صفحه اصلي رو روي بله قراردهيد.
موفق باشيد
خیلی ممنون..
احتمالا منظورم را نگرفتید.
من می خوام همه پست هام در صفحه اول نمایش داده بشه، ولی یه پست که خیلی برام مهمه می خوام همیشه اول باشه، یعنی هر کدوم از ناشران در صفحه اول پست میذارن، مشکلی ایجاد نشه، یعنی اون پست همیشه اول باشه..
ازتون ممنون میشم اگه جواب بدین.
:rose:
mehdininja
04-20-2013, 11:24 PM
شما برای اینکه بخواهید یک پست ثابت ایجاد کنید و اخبار سایت یا هر چیز دیگری بنویسید باید =>
نصب و حذف => مدیریت ماژول ها => جدید => ماژول HTML دلخواه => متن رو بنویسید عکس و غیره اضافه کرده و موقعیت User1 رو انتخاب کنید .
ترتیب ماژول هات رو از مدیریت ماژول های هم میتونی تغییر بدی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.