PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در وارد کردن اطلاعات به دیتابیس جدید

afshin3a
04-22-2013, 02:38 PM
سلام/ من سایتم را از یک سرور به سرور دیگری منتقل کردم. حالا موقع ایمپورت کردن دیتابیس به خطای زیر بر می خورم.
دوستان گرامی لطفا کمک کنید. مشکل از کجاست؟
حتی مدیر سرور نیز میگه من به همین مشکل بر می خورم!!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

afshin3a
04-23-2013, 08:49 AM
یعنی هیشکی جواب این سوالو نمی دونه؟

joomlasb
04-23-2013, 10:09 AM
سلام/ من سایتم را از یک سرور به سرور دیگری منتقل کردم. حالا موقع ایمپورت کردن دیتابیس به خطای زیر بر می خورم.
دوستان گرامی لطفا کمک کنید. مشکل از کجاست؟
حتی مدیر سرور نیز میگه من به همین مشکل بر می خورم!!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

کد خطا رو بزارید.

joomlasb
04-23-2013, 10:45 AM
Go to PHPMYADMIN > privileges > Edit User > Under Administrator tab Click SUPER. > Go

afshin3a
04-23-2013, 12:04 PM
ولی من در PHPMYADMIN چنین گزینه ای را ندارم. منویی یا گزینه ای به نام privileges نمی تونم پیدا کنم.

kianesfahan
04-23-2013, 10:13 PM
با عرض سلام .

قبل از انجام هر کاری یک بک آپ از سایت تان تهیه کنید سپس تغییرات زیر را اعلام کنید .

جدولی بنام session را پیدا کنید .

جدول را باز کنید . احتملا چند تیبل وجود داشته باشد . تیبل ها را ادیت کنید در کادر بزرگ روبروی عبارت mediumtext کد هایی که وجود دارد را حذف کنید . تمامی تیبیل هایی که در جدول session وجود دارد همین کار را نمائید .

باز متذکر میشوم که قبل از انجام هر تغییری بک اپ تهیه کنید .

نتیجه را نیز گزارش دهید .

موفق باشید .