ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بستن پسوند cpanel/

mahdi_apr
04-23-2013, 04:54 PM
سلام وقتی آخر url پسوند cpanel/ رو وارد می کنم لینک میشه به cpanel سایت
برای امنیت بیشتر نمیخوام این اتفاق بیفته باید چی کنم؟
2_ آخرین ورژن rsfirewall (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو از کجا بگیرم؟
ممنون

kianesfahan
04-23-2013, 09:16 PM
با عرض سلام .

قاعدتا شما هیچ کاری نمی توانید بکنید . چون این مربوط به پنل هاست شماست و به جوملا ارتباطی ندارد !!!

حتی اگر بعد از ادرس سایت عبارت :2082 هم درج کنید ادرس پنل هاست Cpanel شما باز میشود .

برای امنیت بیشتر Cpanel خود ابتدا از یک میزبان مطمن سرویس بگیرید سپس رمز عبور هاست خود را از کلمات ، اعداد و اشکال مختلف انتخاب نمائید .

موفق باشید .

mahdi_apr
04-24-2013, 01:09 PM
ممنون از پاسخ شما
می خواستم بدونم چه افزونه امنیتی استفاده کنم که تجاری نباشه چون آر اس فایر وال بحث در موردش زیاده که اگه تجاریش خریداری نشه مشکل ساز میشه

kianesfahan
04-24-2013, 02:03 PM
با عرض مجدد .

اصولا بنده اعتقاد به افزونه های امنیتی ندارم . ! چون اگر همین افزونه های امنیتی را اپدیت نکنید خودش باعث هک میشود .

بنده مطالعه مقاله زیر بهتون پیشنهاد میکنم :

رعایت نکات امنیتی بیشتر در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشید .

mahdi_apr
04-24-2013, 02:42 PM
ممنون البته
در همین آموزش گفته پلاگین jSecure Authentication رو نصب کنید اگر لینک دانلود این پلاگین رو دارید برام پخ کنید ممنون.

kianesfahan
04-24-2013, 03:07 PM
درود .

برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نمائید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید .