PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در نمایش پروفایل در کامپوننت cb

* M.P *
04-24-2013, 10:36 PM
با سلام

من اسلایدر mod_ga_articlesslideshow_v1.0 رو نصب کردم اما با این مشکل توی وب روبرو شدم و یکی از اعضای انجمن گفت : نمایش خطا رو خاموش کنم . خاموش کردم درست شد، اما بعد کامپوننت cb رو نصب کردم سالم بود ، اما بعد از یه مدتی پروفایل کامپوننت cb ازکار افتاد . یعنی وقتی روی اسم کاربر کلیک میکردم صفحه سفید باز میشد.

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: unmatched parentheses at offset 1 in /home3/musicdoo/public_html/modules/mod_ga_articlesslideshow/helper.php on line 195

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: unmatched parentheses at offset 1 in /home3/musicdoo/public_html/modules/mod_ga_articlesslideshow/helper.php on line 195

مشکل از کجاست ؟ الان وقتی اسلایدر رو فعال میکنم ، پروفایل از کار میوفته ، وقتی اسلایدر رو غیر فعال میکنم پروفایل بدون هیچ مشکلی کار میکنه

خواهشا راهنمایی کنید.

محمد محسنی
04-25-2013, 09:07 AM
دوست عزیز سلام

display errore را خاموش کنید مشکل شما حل خواهد شد

در انجمن جستجو کنید به جواب خواهید رسید

یا حق.

* M.P *
04-28-2013, 09:21 PM
توی انجمن گشتم ولی نگفته بودن که
display errore کجا قرار داره! میشه بگید display errore کجاست که خاموشش کنم؟

mersad
04-28-2013, 11:14 PM
دروود

جناب محسنی گفتند ! جستجو کنید میابید !
اگر انلاین هست سایت شما باید از مدیری هاست بخواهید تا این مورد رو برای شما انجام دهد
اگر لوکال هست ستیت شما باید فایل php.ini رو ادیت کنید

در پناه ایزد

* M.P *
04-30-2013, 02:43 PM
به مدیریت هاست گفتم گفتش خاموشه!

mersad
05-01-2013, 12:48 AM
دوست عزیز اگز خاموش بباشه این موارد برای شما نمایش اده نمیشه !

در پناه ایزد

* M.P *
05-01-2013, 10:02 AM
الان من مشکلم اینه که : اسلایدرم با کامپوننت cb که نصب کردم همخونی نداره، و هر وقت اسلایدر رو فعال میکنم cb از کار میوفته ولی اگه اسلایدر رو غیرفعال کنم cb به خوبی کار میکنه

mersad
05-03-2013, 05:47 PM
خوب اسلاید ها ی متفاوتی هست
از موزد دیگه ای استفاده کنید

قطعاً صرف هزینه کردن زمان برای کانفلیت کردن بیشتر هست تا استفاده از مورد مشابه

در پناه ایزد

محمد محسنی
05-04-2013, 09:24 AM
دوست عزیز سلام

همانطور که مرصاد عزیز فرمودند این مشکل بخاطر تداخل توابع جاوا میباشد و بهترین راه حل را هم پیشنهاد دادند

یا حق.

* M.P *
05-14-2013, 10:05 AM
خیلی گشتم اما مثل cb کارکرد خوبی ندارن
هیچ راهی وجود نداره که بشه از هر دوتاش استفاده کنم؟

محمد محسنی
05-14-2013, 10:19 PM
دوست عزیز سلام

مشابه cb نیست ولی مشابه اسلاید شو را میتوانید پیدا کنید.

یا حق.

* M.P *
07-15-2013, 04:42 PM
من چون کاور موزیک در اسلایدر عکس قرار میدم بخاطر همین یک اسلایدری باید بزارم که تا جایی که ممکن باشه عریض نباشه
این اسلایدری هم که استفاده میکنم عریض هست ، اما کنارش (سمت چپ اسلایدر) با وجود نمایش عنوان ها به صورت زیر هم از عرض تصویر کم کرده است.
اگه اسلایدری مثل همینی که استفاده میکنم، می شناسید خواهشاً لینکش رو بزارید تا دانلود کنم

با تشکر