PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با نصب phoca gallary

leila.agh
04-25-2013, 11:09 AM
سلام دوستان
من com_phocagallery_v3.2.3 روی لوکال نصب می کنم و پیغام می دهد که با موفقیت نصب شد اما در کامپوننت روی هرکدام از تبهای این کامپوننت ارور می دهد

Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\xampp\htdocs\12\libraries\joomla\database\datab ase\mysqli.php on line 263

و ارورهای دیگر آیا در هاست هم به این ارور برخورد خواهم کرد؟ یافقط روی لوکالی مشکل دارد ؟

با تشکر

* M.P *
04-25-2013, 01:54 PM
سلام دوستان
من com_phocagallery_v3.2.3 روی لوکال نصب می کنم و پیغام می دهد که با موفقیت نصب شد اما در کامپوننت روی هرکدام از تبهای این کامپوننت ارور می دهد

Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\xampp\htdocs\12\libraries\joomla\database\datab ase\mysqli.php on line 263

و ارورهای دیگر آیا در هاست هم به این ارور برخورد خواهم کرد؟ یافقط روی لوکالی مشکل دارد ؟

با تشکر
بله , شما در هاست هم به این مشکل میخورید

leila.agh
04-26-2013, 10:20 AM
سلام دوست عزیز
یعنی هیچ راه حلی ندارد که بشود از این کامپوننت استفاده کرد ؟

آیا joomgallary مثل همان Phocagallary می باشد وهردو امکانتشان یکی است ؟

با تشکر فراوان

* M.P *
04-27-2013, 12:28 PM
سطر و ستون های گالری شما با هم همخونی نداره با هم همخونی نداره که به این مشکلی خوردید.
از توی تنظیمات نمایش خطا رو خاموش کنید،ببینید درست میشه یا نه...