توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با تصاویر joomgallary
leila.agh
04-30-2013, 12:17 PM
سلام دوستان
دوستان می می خوام در گالری منوی اصلی ایجاد شده هر عکسی داخل یک کادر مربع شکل یکسان باشد یعنی عکسها چه افقی چه عمودی باشند داخل کادر مجزا اما به اندازه ای یکسانی که من تعیین می کنم باشند
برای این کار چیکار باید بکنم
iris-prophoto.......com...../گالری
ممنون از همکاریتون
navid.ok
05-02-2013, 02:24 PM
فکر می کنم توی جومگالری میاد حداکثر مقدار را روی تصویر مبوطه بر اساس مقادیر تعیین شده شما برای عرض و ارتفاع اعمال می کنه و مقدار دیگری را متناسب با مقدار اعمال شده اولی تنظیم می کنه.
لذا فکر می کنم شما باید اندازه اولیه همه تصاویرتان را به یک نسبت(عرض و ارتفاع) آماده کنید سپس در سایت بارگزاری کنید.
شاد باشید
leila.agh
05-04-2013, 07:40 AM
سلام دوست عزیز
اگه سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> قسمت Model را وارد بشوید همه عکسها(چه افقی چه عمودی ) در یک سایز مربع شکل به یک اندازه یکسان قرار گرفته اند .
من می خوام دقیقا به این صورت دربیاد.
!!!!!
ممنون
iwdm.ir
05-04-2013, 08:24 AM
از فوکا گالری استفاده کنید بسیار عالی و ساده هست و همین کار رو براتون انجام میده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
leila.agh
05-04-2013, 08:31 AM
دوست عزیز
فوکا گالری برای جوملا 2.5 که لوکالی نصبش کردم ارور میده دیگه روی هاست نصب نکردم ؟
در انجمن هم که سرچ کردم همه گفتند که با جوملا 2.5 مشکل دارد !!!!!
با تشکر
iwdm.ir
05-04-2013, 08:37 AM
از نسخه 3.2.0 استفاده کنید هیچ موردی نداره نسخه فارسیش هم تو انجمن منتشر شده بود بنظرم فقط چیزی که هست وقتی نصب کردید کامپوننت رو پایین همون صفحه ای که جدید براتون باز میشه ی دکمه نصب داره باید نصب کنید فوکا روو یعنی در واقع دوبار نصب میشه وبدون مشکل هم اجرا میشه
موفق باشید
leila.agh
05-04-2013, 08:42 AM
دوست عزیز لینکی که دادید ورژن 3.2.3 می باشد .مشکلی که ندارد ؟
ممکن است لینک نسخه فارسیشو برام بذارین...
ممنون از همکاریتون
iwdm.ir
05-04-2013, 08:47 AM
توی گوگل سرچ کنید:
فوکاگالری نسخه 3.2 فارسی
آموزش حذف کپی رایت رو هم از لینک زیر دریفات کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
leila.agh
05-06-2013, 01:11 PM
سلام دوست عزیز
من فوکا گالری را نصب کردم فقط الان یه مشکلی دارم اونم این است که مثلا در قسمت wedding, Portrate عکسها راداخل یک مستطیل و بعد داخل یک مربع گذاشته من اگر بخوام اندازه مربع داخل نباشه و عکس افقی و عمودی من در سایز کوچکش بطور کامل باشد یعنی از عکسها بالا و پائینش بریده نشود .برای نمونه عکس مردی که لباس سفید تنش است و ایستاده است کامل داخل کادر باشد از بالای سرش بریده نشده باشد ...
ممنون میشم کمکم کنین
iris-prophoto.........com..............
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.