PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با صفحه نخست جوملا 2.5

alirezazzz
04-30-2013, 10:22 PM
سلام.
من میخوام در صفحه اصلی سایتم چند جا از ماژول news show pro استفاده کنم و جوملا خودش خبر ها رو نشون نده(که به حالت وبلاگی نشون میده). الان نوع منو صفحه نخست رو گذاشتم
مطالب » مجموع بلاگ
راهی داره که خود جوملا چیزی رو نشون نده؟

mersad
05-01-2013, 12:45 AM
دروود

منظورتون از این که خود جوملا مطالب رو نشون نده چیه ؟!
شما میتونید مطالب رو در صفحه اصلی نمایش ندید ! تا در ماژول فقط نمایش داده بشه

یا از افزونه هایی مث k2 استفاده کنید

در پناه ایزد

در پناه ایزد

alirezazzz
05-01-2013, 06:24 PM
دروود

منظورتون از این که خود جوملا مطالب رو نشون نده چیه ؟!
شما میتونید مطالب رو در صفحه اصلی نمایش ندید ! تا در ماژول فقط نمایش داده بشه

یا از افزونه هایی مث k2 استفاده کنید

در پناه ایزد

درود.
شما فرمودید "میتونید مطالب رو در صفحه اصلی نمایش ندید" چطور میتونم این کارو بکنم؟!

محمد محسنی
05-02-2013, 10:06 AM
دوست عزیز سلام

اگر مطالبتون ویژه نباشد در صفحه نخست نمایش داده نمی شود.

یا حق.

alirezazzz
05-03-2013, 01:47 PM
دوست عزیز سلام

اگر مطالبتون ویژه نباشد در صفحه نخست نمایش داده نمی شود.

یا حق.

الان مطالبم ویژه نیست و مطلبی هم نشان نمی دهد اما باکس مطالب(که خالی هم هست) را نشان می دهد. عکس زیر را ببینید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

iwdm.ir
05-03-2013, 05:03 PM
پیش فرض جوملا این است دوست عزیز،چون باید جداقل ی مطلب توی منوی اصلی درج شده باشد یا نمایش "مجموع بلاگ" "مطالب ویژه" باشه...

alirezazzz
05-03-2013, 10:03 PM
پیش فرض جوملا این است دوست عزیز،چون باید جداقل ی مطلب توی منوی اصلی درج شده باشد یا نمایش "مجموع بلاگ" "مطالب ویژه" باشه...

یعنی چی؟ من تمام مدل های منو رو امتحان کردم category list و blog categories و... همشون این باکس خالی رو نشون میدن. الان میخوام اون باکس نمایش داده نشه چه کاری باید انجام بدم؟!

محمد محسنی
05-05-2013, 12:35 PM
دوست عزیز سلام

از چه قالبی استفاده می نمایید؟

یا حق.

محمد محسنی
05-05-2013, 12:41 PM
دوست عزیز سلام

از چه قالبی استفاده می نمایید؟

در ضمن از کد زیر استفاده نمایید

<?php
$menu = & JSite::getMenu();
if ($menu->getActive() == $menu->getDefault())
{
اینجا چیزی ننویسید
}
else
{
?>
<div> کد نمایش کامپوننت </div>
<?php } ?>

یا حق.

jalalmardani
05-06-2013, 08:26 AM
با سلام
من هم خطای پلاگین رو داشتم و نصب کردم ولی هنوزم سایت رو بدرستی نشان نمیده و تو صفحه سایت این خطاها هست.

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomlafarsi\templates\yougrids\yjs gcore\yjsg_core.php on line 26

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomlafarsi\templates\yougrids\yjs gcore\yjsg_stylesw.php on line 16

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in

ممنون میشم راهنمایی کنید.