توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع مشکل jcomment با جوملا 2.5.11
ezoji
05-01-2013, 12:01 PM
سلام
بعد از نصب بسته اپدیت جوملا 2.5.11 ،دکمه های "ادامه مطلب" و "افزودن نظر" که بعد از نصب jcomment به مطالب اضافه میشوند غیر فعال و ناپدید میشوند. !!
برای رفع این مشکل مراحل زیر رو دنبال کنید:
به ادرس plugins/content/jcomments/ برید و فایل jcomments.php رو با یک ویرایشگر مثل notepad باز کنید.
عبارت if ($context == 'com_content.article') رو پیدا کنید(حدود خط 290 ) و با عبارت:
if ($context == 'com_content.article' || $context == 'com_content.featured' || $context == 'com_content.category')
جایگزین کنید.
موفق باشید
محمد محسنی
05-02-2013, 10:17 AM
کریم جان سلام
ممنون از این پست بسیار مفید.
راستس من چند تا از سایت هایم را به جوملا 2.5.11 ارتقا دادم ولی مشکل شما را نداشتم.
میخوام بدونم دقیقا چه مشکلی پیش میاد
با سپاس
ezoji
05-02-2013, 11:53 AM
سلام محمد جان
همونطور که میدونی بعد از نصب jcomment دکمه های jcomment با دکمه ادامه مطلب جوملا جایگزین میشه . اما بعد از نصب اخرین اپدیت جوملا که فکر میکنم به خاطر تغییر بعضی از توابع باشه دیگه دکمه های jcomment نمایش داده نمیشن و دوباره همون دکمه ادامه مطلب جوملا فعال میشه.
راستش اولش وقتی که سایت رو به جوملا 2.5.10 ارتقا دادم این مشکل پیش اومد و بعد از انتشار 2.5.11 باز مشکل وجود داشت.
البته من این موضوع رو دوباره روی لوکال تست کردم و باز این مشکل وجود داشت. و بعد هم شروع کردم به جستجو در نت که این راه حل رو تو یک فروم روسی پیدا کردم.
موفق باشی
majidft
05-02-2013, 12:52 PM
سلام من چندتا مشکل برام پیش اومده تو سایت دوستان خواهشن کمک کنند:1:بعد از آپدیدت ارسال ایمیل تو کامپوننت نظرات تو مدیریت کار نمیکنه ارور 500 میده2:سایت به شکل عجیبی سنگین شده خیلی دیر بالا میاد3:من آپدیت رو دستی از طریق سی پنل انجام دادم ولی موقعی که میخواستم از خود سایت آپدیت کنم ارور فولدر بی نهایت میداد4:چندتا ماژول هم میخوان آپدیت بشن اونهام ارور فولدر بی نهایت میدن5:بعضی موقع های البته بیشتر مواقع تو پنل مدیریت ارور 500 میبینم وباید رفرش کنم تا کار کنه6:من هم این مشکل نداشتن نظر دهی رو دارم ولی کدی که گفتی پیدا نمیکنم که جایگزین کنماینم سایتم یه نگاه بندازید<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
محمد محسنی
05-04-2013, 09:29 AM
ممنون کریم جان
آره ظاهرا همون چیزی که شما میگید اتفاق افتاده ، من زیاد دقت نکرده بودم.
باز هم سپاس.
majidft (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز به انجمن جوملا فارسی خوش آمدید، لطقا در تاپیک جداگانه سوال خود را مطرح نمایید.
یا حق.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.