توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شما مجاز به ديدن اين برنامه نيستيد
car20
03-12-2007, 07:40 AM
اگه میشه این سوال رو توی یک تاپیک جداگونه باز کنین .. درسته که سوالتون مثل بقیست ولی این بحثش تموم شده و موضوعات داره قاطی میشه.
در اون تاپیک .. سطح دسترسی کاربر رو چک کنین ببینین چی هستش ؟ یه یوزر بسازین و برای تست بزارین .
با سلام خدمت دوستان من يك يوزر با نام test ساختم ، ولي وقتي با اين كاربر مي خواهم مطلب به سايت بفرستم مي نويسه كه شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد . وقتي سطح دسترسي ها را افزايش دادم قسمت ي براي نوشتن مطلب باز مي شه ولي وقتي در نهايت مي خواهم ذخيره اش كنم مي نويسه شما بايد ابتدا يك مجموعه انتخاب كنيد اما در ليست مجموعه ها تنها يك آيتم نوشته شده و آن همه مجموعه ها است و چيز ديگري وجود ندارد
اين هم يك يوز براي تست دوستان ، سطح دسترسي test را Author گذاشتم
user name : test
password : 123
با تشكر از دوستان
hossein.shokrzadeh
03-12-2007, 07:49 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شما اصلا بخشی با شناسه 3 دارید؟؟
car20
03-12-2007, 08:59 AM
من سه تا بخش دارم اما در قسمت شناسه بخش ها عدد سه نوشته نشده و اعداد 6 ، 5 و 2 نوشته شده است .حالا اين موضوع آيا ربطي به مشكل داره ؟
اینو ببین:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Itemid=13
الان مجموعه ها اومدن
به جای عدد 3 در لینک ارسال مطلب شناسه بخش را قرار بده
موفق باشی
car20
03-12-2007, 10:23 AM
با درود به شما دوست عزيز و گرامي
اميدوارم كه هميشه موفق و مويد باشيد ، اما دوست عزيز ، نويد گرامي من چطور اين مشكل را براي ديگر كاربران حل كنم ، من كه نمي تونم به هر كاربري كه خواست مطلب بفرسته بگم عدد 3 را به فلان عدد تغيير بدين . آيا روشي نداره كه اين مشكل را كلا حل كرد ؟
باز هم از راهنمايي شما دوست عزيز ممنون و متشكرم
abtin
03-12-2007, 10:48 AM
شما در مدیریت مامبو .. منو >> منوی کاربری >> ارسال مطلب .. در تنظیماتش همین لینک هست شما 3 رو عدد مورد نظر تغییر بدین !
یا اگه می خواین میتونین منوی جدیدی بسازید برای هر بخش و در هر کدام لینک هر بخش رو بدین و اون رو محدود به کاربران عضو کنین.
البته این مورد شما خیلی در انجمن بحث شده بوده پس سرچ یادتون نره : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
car20
03-12-2007, 11:11 AM
عجب پس اين يك مشكل عمومي است كه همه با آن دست به گريبانند و هيچ راه حلي برايش پيدا نشده ؟؟؟!!!
راستش من بعيد ميدونم مامبو اينقدر ضعيف باشه ، اميدوارم مديران محترم من و ديگر دوستان را راهنمايي كنند .
با تشكر از همگي
firoozmandan
03-12-2007, 11:19 AM
شما در مدیریت مامبو .. منو >> منوی کاربری >> ارسال مطلب .. در تنظیماتش همین لینک هست شما 3 رو عدد مورد نظر تغییر بدین !
یا اگه می خواین میتونین منوی جدیدی بسازید برای هر بخش و در هر کدام لینک هر بخش رو بدین و اون رو محدود به کاربران عضو کنین.
البته این مورد شما خیلی در انجمن بحث شده بوده پس سرچ یادتون نره : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام
خیر !
مشکل مربوط میشه به دوستانی که به ID توجه نمیکنند . اگر مطلبی که آبتین نوشت رو مرور کنید مشکلتون حل میشه .
اینگونه مشکلات ضعف مامبو نیست بلکه در کاربران است .
یا علی
car20
03-12-2007, 12:43 PM
با سلام و تشكر از دوست عزيزم ابتين گرامي وذكر چند نكته خدمت مدير محترم سايت جناب آقاي فيروزمندان كه گويا كمي از بنده ي حقير دلخور شده و جوابي دادند كه علي رغم محترمانه بودنش حاكي از ناراحتي ايشان داشت :
راستش من مدت زيادي است كه با اين مشكل مواجه بودم و دائم جمله ي شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد را جستجو مي كردم و چيز هاي ديگري به ذهنم نرسيد تا به جواب اصلي دست يابم ، بعد هم اين پست آقاي آبتين را من اصلا نديدم و شخص ديگري بدين مضمون كه اگر جواب رو پيدا كرديد به ما هم بگين پست زده بود كه من در جواب ايشان اينطور نوشتم كه بعيد مي دونم مامبو ضعيف باشه و... ( البته اگر كمي دقت كنيد مي بينيد كه پاسخ من با جواب آقاي آبتين هيچ سنخيتي نداره و مطمئن باشيد اگر من اين پست ايشان را مي ديدم از نوشتن چنين پستي خودداري ميكردم علي رغم اينكه باز هم در نوشتن آن پست چند تا علامت سوال و غيره دال بر تعجبم گذاشتم كه به آن بي توجهي كرديد و به جمله ي بعيد مي دونم مامبو ضعيف ... دقت نشد) در هر صورت بسيار بسيار ممنون و متاسفم كه با گرفتن جواب خود مدير محترم سايت را آزردم . مرا به خاطر جسارتم ببخشيد
شاد باشيد و بدرود
ارادتمند car20
firoozmandan
03-12-2007, 12:57 PM
سلام دوست من
ممنون که این موضوع را بیان کردید . تمام صحبت هایی که فرمودید لطف و محبت شما رو میرسونه
اما من دلخور نیستم ;) و خوشحالم که در کنار شما در این انجمن فعالیت میکنم و دوستانی چون شما دارم
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.