PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افرونه پرداخت بانک ملت

khademian
05-05-2013, 02:35 PM
سلام. دوستان کسی افزونه ای برای پرداخت ملت سراغ نداره؟ افزونه جومینا هست ولی مشکل داره. کسی افرونه بهتری نمی شناسه؟

iwdm.ir
05-05-2013, 03:51 PM
یکی از اعضای جوملا فارسی یه کامپوننت جامع برای پرداخت نوشته بودند سرچ کنید توی فروم پیداش می کنیدضمنا افزونه پی سی ملت رو هم تست کنید
موفق باشید

khademian
05-06-2013, 01:20 PM
پی سی ملت ارور میده. کامپوننت جامع پرداخت هم پولی هست که البته تو سایتش واحد قیمت ها رو ننوشته (ریال یا تومان یا دلار!)

iwdm.ir
05-06-2013, 04:43 PM
افزونه جومینا و پی سی ملت (نسخه های رایگانش رو ) بنده تست کردم همین الان بدون مشکل هستند
پیغام خطا رو تا اعلام کنید

kianesfahan
05-06-2013, 10:08 PM
سلام. دوستان کسی افزونه ای برای پرداخت ملت سراغ نداره؟ افزونه جومینا هست ولی مشکل داره. کسی افرونه بهتری نمی شناسه؟

با عرض سلام .

توصیه بنده استفاده از سیستم یکپارچه پرداخت جوملاست .

می توانید به سایت زیر مراجعه و از مهندس صفاجوی تهیه کنید . می توانید به مهندس بفرمائید kianesfahan معرفی کرده است .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید .

khademian
05-07-2013, 02:36 PM
افزونه جومینا و پی سی ملت (نسخه های رایگانش رو ) بنده تست کردم همین الان بدون مشکل هستند
پیغام خطا رو تا اعلام کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از اینجا میتونید خطای جومینا رو ببینید. 1 پرداخت انجام بدید ببینید چی می شه
پی سی ملت هم که کلا تو ادمین مشکل داره
Fatal error: Call to a member function getUserStateFromRequest() on a non-object in /home/arsangan/public_html/administrator/components/com_p30mellat/admin.p30mellat.php on line 0

khademian
05-07-2013, 02:40 PM
با عرض سلام .

توصیه بنده استفاده از سیستم یکپارچه پرداخت جوملاست .

می توانید به سایت زیر مراجعه و از مهندس صفاجوی تهیه کنید . می توانید به مهندس بفرمائید kianesfahan معرفی کرده است .

موفق باشید .

ممنون. ولی 2 تا نکته:
اول اینکه واحد پولش ننوشته معلوم نیست قیمتش چنده
دوم اینکه خودش پرداخت آنلاین نداره!!!!! یعنی حتی خودش هم از کامپوننتش استفاده نکرده

elyastel
05-07-2013, 03:18 PM
سلام

با كسب اجازه از دوست عزيزم Kianesfahan

دوست عزيز اين سايت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو هم مورد بررسي قرار دهيد.

موفق باشيد

mersad
05-07-2013, 08:27 PM
دروود

درگاه خاص و ثابتی برای جوملا در هیچ ورژنی بابت درگاه وجود ندارد به دلایل مختلف ... که نیازی به بیان موارد نیست
اگر قصد اتصال جوملا به درگاه رو دارید دو راه پیش رو دارید

راه اول : میتونید به کسی که با سیستم جوملا اشنا هست سفارس افزونه بدید
راه دوم : میتونید سایت هایی مثل پی لاین . یا زرین پال و ... استفاده کنید

نکته اول : راه دوم رو به شخصه توصیه نمیکنم
نکته دوم : سایت هایی که دوستان معرفی کردند افزونه ای اماده هست که شما با خرید اون و ست کردن روی دامنه سایت خودتون میتونید عملیات بانکی رو انجام بدید

در پناه ایزد

mohsen.pb
05-25-2013, 08:50 PM
وقتی دانلود کردم (ماژول و کامپوننت پرداخت بانک ملت) 2 فایل زیپ کجا اکسترکتش کنم روی هاستم داخل کدام پوشه؟
اینم لینکش

kianesfahan
05-25-2013, 09:26 PM
وقتی دانلود کردم (ماژول و کامپوننت پرداخت بانک ملت) 2 فایل زیپ کجا اکسترکتش کنم روی هاستم داخل کدام پوشه؟
اینم لینکش

دوست عزیز هرگز استفاده از افزونه های کد شده را توصیه نمی کنیم . به خصوص افزونه های مهم و بانکی . چون امکان هر گونه سو استفاده در آنها است .

اما انتخاب با شماست . امیدوارم از انتخاب تان پشیمان نشوید

اموزش نصب افزونه در زیر درج شده است :

آموزش: نصب ماژول در جوملا 2.5 فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84_%D8%AF%D8%B1_%D8%A C%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D 8%B3%DB%8C)

آموزش: نصب کامپوننت در جوملا 2.5 فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA_ %D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D 9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C)

موفق باشید .

mohsen.pb
05-25-2013, 10:13 PM
دلیل دیدن این پیغام وقتی روی کامپوننت ملت کلیک میکنم چیست؟؟؟

Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in C:\HostingSpaces\ragait.ir\ragait.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> istrator\components\com_p30mellat\admin.p30mellat. php on line 2
Site error: the file C:\HostingSpaces\ragait.ir\ragait.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> istrator\components\com_p30mellat\admin.p30mellat. php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader__5.2.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

kianesfahan
05-25-2013, 10:25 PM
با سلام .

ionCube روی سرور شما نصب نیست .

موفق باشید .

mohsen.pb
05-26-2013, 01:01 AM
وقتی ioncube روی سرور نصب کنیم حل؟؟؟
چرا ماژول فعال میکنم نمایش میگ نشون بده نمایش داده نمیشه چیزی؟؟؟

kianesfahan
05-30-2013, 11:22 PM
وقتی ioncube روی سرور نصب کنیم حل؟؟؟
چرا ماژول فعال میکنم نمایش میگ نشون بده نمایش داده نمیشه چیزی؟؟؟

با سلام .

شما نمی توانید نصب کنید . مدیریت سرور باید نصب کند . اگر نصب شود بله .

باید ماژول را در موقعیت مناسب منتشر کنید .

موفق باشید .