توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ناتوانی در ورود به مدیریت!
zibatk
05-14-2013, 08:52 AM
امکان ورود به مدیریت جوملام ممکنه نیست و پس از وارد کردن یوزر و پسورد، صفحه رفرش میشه!
مانند آموزش زیر عمل کردم
آموزش تغییر پسورد admin از طریق دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_% D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C% D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3)
پسوردم عوض شد
ولی همچنان مشکلم پا برجاست
چه کنم
کمکم کنید
navid.ok
05-16-2013, 02:52 PM
یک بار هسته اصلی جوملا را در روت هاستتون اکسترکت کنید و پوشه اینستال را پاک کنید
احتمالا فایلی از قالب مدیریت تغییر کرده
اگر پلاگینی چیزی نصب کردید به هاست بردی و پوشه اون پلاگین یا مازول جدید را تغییر نام بدید، اگر درست نشد از روش بالا استفاده کنید
شاد باشید
salamati
06-29-2013, 03:34 PM
سلام بنده هم همین مشکل پیداکردم.
شرح اتفاق: دیروز تمام افزونه هایی که باهاشون کارنمیکردم + تیبلهای بدون استفاده توی دیتابیس را حذف کردم دیروز خوب کار میکرد سایت ولی امروز هیچ کاربری نمیتونه نه وارد بخش کاربری بشه نه بخش مدیریت
چیکارمیشه کرد؟ متاسفانه بک آپ از هاست و دیتابیس ندارم بک آپ قدیمی دارم ولی تمام اطلاعات مهم هستند و نمیشه از دستشون داد! اصلا فکرشم نمیکردم این اتفاق بیفته
چیزهایی که حذف شدن: قالب های بلااستفاده، کامپوننت نینجا ایکسپلورر، جی دانلود، آیون کوب، فوکا دانلود، کوینا، مالتی کتگوری، اس ام اس کونتکت
اینها شاید با یوزرها ارتباط داشتن ولی دلیل نمیشه که دسترسی محدود بشه!
البته کش جوملا را هم از طریق مدیریت پاک کردم
موقعی که میخواد وارد بشه پیغام: «شما به بخش مدیریت سایت دسترسی ندارید.» میده
موقعی که رمز دستی توی دیتابیس عوض میکنم میگه «نام کاربری با رمز عبور تطابق ندارد»!!!
البته چک کردم پسوردهای رمزشده را دیدم که بین متن رمز یک : هست انگار رمز دوقسمتی است و قسمت دومش مربوط به چیز دیگری است!؟
navid.ok
06-29-2013, 06:39 PM
سلام
دیتا بیس را ریپیر کنید.
اگر فقط مشکل ورود دارید اطلاعات هاست و ادمین بدید تا چک بشه.
شاد باشید
salamati
06-29-2013, 09:56 PM
اوکی در حال انجام ببینیم چی میشه!
salamati
06-29-2013, 10:13 PM
متاسفانه حل نشد! اطلاعات ارسال کردم.
shamimi
06-29-2013, 11:01 PM
لطفا بخوانید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
salamati
06-29-2013, 11:56 PM
لطفا بخوانید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنونم ولی کمکی نکرد!
mersad
06-30-2013, 12:33 PM
دروود
شما جداول مربوط به هسته رو حذف کردید
باید برای حذف افزونه های بلا استفاده خودتون از مدیریت اقدام میکردید نه از دیتابیس !!!
بکاپ برگردونید ...
در پناه ایزد
salamati
06-30-2013, 01:36 PM
دروود
شما جداول مربوط به هسته رو حذف کردید
باید برای حذف افزونه های بلا استفاده خودتون از مدیریت اقدام میکردید نه از دیتابیس !!!
بکاپ برگردونید ...
در پناه ایزد
جداولی مثل جی دانلود، یا سایر افزونه هایی که قبلا نصب کردم و پاک کردم ولی جداولشون توی دیتابیس مونده جزو هسته محسوب میشن؟ من فقط اونارو حذف کردم!
قبلا از طریق خود مدیریت افزونه حذف شده بوده ولی جداول دیتابیسش باقی مونده بودن...
مشکل اینجاست که بک آپم مربوط به یک ماه و اندی پیش هست و کلی اطلاعاتم میپره!
بک آپ 25 june میتونم از مدیر سرور بگیرم میشه کاری کرد داول حذف شده فقط رستور بشه اطلاعات جدید حذف نشن؟
mersad
06-30-2013, 02:03 PM
ممکن هست جدولی Drop شده باشد
یا کم شده باشد
در موارد بکاپ باید با مدیر هاستیگ صحبت کنید
در پناه ایزد
navid.ok
06-30-2013, 02:17 PM
سلام
دوست من بنده متوجه نشدم مشکل از چیه
شاید به خاطر نصب کامپوننت جومینا یوزر پچ باشه
اگر توسط مدیر سرور نتونستید کاری بکنید یا بک اپ قدیمی بود
شما یک جوملای دیگه نصب کنید و از این دیتا بیس فقط محتوا را بک آپ بگیرید و ایپورت کنید در اون یکی
سپس ارتقا بدید به نسخه جدید
شاد باشید
salamati
06-30-2013, 02:31 PM
جدول _core_acl مربوط به هسته جوملاست؟ آخه قبلا یک افزونه acl نصب کرده بودم که حذفش کردم ولی جداولش باقی مونده بودن. دیتابیسهای قدیم و جدید را چک کردم تنها چیزی که مشاهده کردم این جداول بودن که گفتم شاید مشکل داشته باشه!
mersad
06-30-2013, 02:43 PM
این اشتباه هست
این جدول مرتبط با سطح دسترسی هست
راه حل شما رو در بالا بیان کردم
در پناه ایزد
salamati
06-30-2013, 02:49 PM
سلام
دوست من بنده متوجه نشدم مشکل از چیه
شاید به خاطر نصب کامپوننت جومینا یوزر پچ باشه
اگر توسط مدیر سرور نتونستید کاری بکنید یا بک اپ قدیمی بود
شما یک جوملای دیگه نصب کنید و از این دیتا بیس فقط محتوا را بک آپ بگیرید و ایپورت کنید در اون یکی
سپس ارتقا بدید به نسخه جدید
شاد باشید
آقای نوید.اوکی عزیز ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و بررسی کردید. دیتابیس قبلی چک کردم جداولی که حذف کرده بودم برگردوندم مشکل حل شد! آزمون و خطایی چک میکنم ببینم مشکل از کدوم جداول بوده!
salamati
06-30-2013, 02:51 PM
جناب مرصاد عزیز. این جدول core_acl مربوط به هسته جوملاست؟
mersad
06-30-2013, 03:14 PM
بله هست
مربوط به بخش سطح دسترسی ها هست
اون افزونه جداول مشابه داره ...
در پناه ایزد
salamati
06-30-2013, 03:15 PM
ممنون از کلیه دوستان. جداول اضافی رو حذف کردم و الحمدلله دیگه مشکلی نیست!
mersad
06-30-2013, 08:03 PM
بهترین راه برای شما این هست که یک جوملا خام نصب کنید
نظیر به نظیر جداول رو مقایسه کنید
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.