PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر رنگ بک گراند قالب

lore irani
05-14-2013, 07:50 PM
سلام این سایت منه که ساختمش <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چند باری از قبل رنگ پس زمینه رو تغییر دادم و تغییراتو پس گرفتم حالا آخرین باری که جوملام رو آپدیت کردم دیگه از طریق فایل template.css نمیتونم این تغییر رو ایجاد کنم خیلی پیچیده شده میخواستم یه راهنمایی کنید من میخوام دور کادرهام که سفیده آبی روشن کنم :)
با تشکر

lore irani
05-14-2013, 07:54 PM
الان متوجه شدم تغییراتم انجام شده فقط اونروز توی ریلود پیج نشون نمیداد شرمنده که تاپیک گذاشتم :( :rose:

* M.P *
05-14-2013, 09:07 PM
کسی هست که روش این کار رو ذکر کنه؟
لطف کنید راهنمایی کنید

mortaza_max
05-14-2013, 10:25 PM
کسی هست که روش این کار رو ذکر کنه؟
لطف کنید راهنمایی کنید

براي تغيير رنگ قالب و يا عكسش بايد در پوشه css قالبت فايل templet.css رو باز كني و در تگ body اين كد رو بنويسي و اگه هم باشه تغيرش بده
;background: #666666
وبراي اينكهد عكس بذاري بايد عكس مورد نظرتو تو پوشه عكس قالبت لذاري و اين كد رو بدي.
;(background: url(../images/yourpicname.jpeg

كد رنگ دلخواهتو بجاي 666666 بذار. و همچنين نام عكست.

lore irani
05-16-2013, 06:03 PM
میتونی واسه انتخاب رنگ دلخواهت از این سایت بهره ببری
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>):bc: