ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ورود کاربر به سایت

bahram
05-18-2013, 12:08 PM
سلام

من یه سایت درست کردم همه چیزش درست کار میکنه و روش cb نصب کردم وقتی کاربر وقتی میخواد لاگین بشه به سایت لاگین میشه ولی ریدایرکت میشه به صفحه اصلی ولی من میخوام که به صفحه ای که توش بو ده برگرده یا بقیه مسیری که بوده ادامه بده ولی من هرکاری میکنم میشه ممنون میشم کسی منو راهنمایی کنه

navid.ok
05-18-2013, 03:26 PM
در تنظیمات ماژول مربوطه فک رم کینم گزینه ای برای ارجاع بعد از ورود و خروج هست که دراون قسمت باید آدرس های دلخواه را ست کنید.

شاد باشید

bahram
05-19-2013, 04:41 PM
ممنون از جواب شما

بله قسمتی تو ماژول ورود داره که بتونم محل ریدایرکت رو تعریف کنم ولی تو ماژول طوری تعریف شده که باید مسیری رو براش انتخاب یشه ولی من میخوام بقیه مسیری که کاربر ادامه بده نه اینکه بره به یک مسیر ثابت

deragonpc
05-19-2013, 05:30 PM
درود خوب اینیکه دارید استفاده می کنید این جوریه دیگه باید از افزونه ای استفاده کنید که امکانات مورد نیاز شما رو داشته باشه همین راه حل همینه یا این که خودتون توی افزونه تغییری ایجاد کنید .

bahram
05-20-2013, 08:04 AM
میتونید ماژولی رو نام ببرید که همچین امکانی داشته باشه ؟؟/

راستی من خودم BT login استفاده کردم مشکلم رو تا حدی کرده ولی وقتی کاربر وارد این آدرس میشه /index.php?option=com_users&view=login

و از این مسیر اقدام میکنه اون حالتی که من میخوام رو اجرا نمیکنه اصلا من براش جایی پیدا نکردم که بتونم تغییرش بدم