PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم باز شدن صفحه ی prifile

keranchuf
05-22-2013, 01:16 AM
عرض سلام خدمت کاربران جوملا فارسی
الان چند روزی میشه که هیچ یک از کاربران دسترسی به صفحه ی پروفایل خود ندارن (forum profile)
این ارور رو میده :
Fatal error: require_once() [function.require (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Failed opening required '/home3/survivor/public_html/Sources/Profile-Modify.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/survivor/public_html/Sources/Profile.php on line 439

به آدرس خطا در هاستم رفتم مطابق تصویر زیر :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نمی دونم باید چیکار کنم.
خط 439 رو حذف میکنم صفحه ی پروفایل مثل تصویر زیر میشه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون میشم کمک کنید
با تشکر

10097
06-05-2013, 04:08 AM
من اس ام اف کار نیستم !

اما به قیافه ارور و خطوطی که عکس گذاشتی که نگاه کردم حدس زدم مشکل از سرور هست !
روی لوکال بیار ببین مشکل داری ؟
یا روی یه سرور دیگه !

از کی اینجوری شده به مدیر سرور بگو چنج لاگشون رو نگاه کنه ببینه چیکار کردن این مدت که خراب شده ! شاید آپدیت کرده باشن و توابعی رو این وسط یادشون رفته باشه که فعال کنن توی آپاچی و ... !

به هر حال قیافش میخوره به سرور و مشکلاتش !

شاید این لینکها کمک کنه:

و خیلی لینکهای دیگه که قطعه خطا رو اگر سرچ کنی میتونی بهشون برسی.

keranchuf
06-05-2013, 05:09 AM
خیلی ممنونم از شما
من هم زیاد وارد نیستم
اما مشکل از سرور نیست
در اثر یک مد اینطوری شد فکر کنم

10097
06-05-2013, 05:38 AM
مگه نسخه 2 نیستی ؟!

keranchuf
06-05-2013, 10:03 AM
بله
از نسخه 2 استفاده میکنم

mersad
06-05-2013, 07:49 PM
دروود

روی همون سرور در یک پوشه دیگه اس ام اف رو نصب کنید !
ببینید مشکل دارید یا خیر

در پناه ایزد

10097
06-05-2013, 09:03 PM
مد رو آنیستال کرذی مشکل حل نشد ؟

keranchuf
06-06-2013, 01:39 AM
سلام
مرصاد عزیز من خیلی آماتور هستم میشه مراحل نصب رو بهم بگید کجا باید نصب کنم و چه فایلی رو و از کجا فایل رو بگیرم/

10097 عزیز من تمام مدهامو پاک نمی دونم مشکل از کجاست ، کار بجایی رسیده که دیگه هر مدی نصب میکنم بالای هدرم یکسری کد نمایان میشه : یه نگاه کنبن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

10097
06-06-2013, 12:07 PM
ببین با قالب پیشفرض مشکلت حل میشه ؟

ای اس ام اف خیلی داغونه. قدیما که استفاده میکردم یادمه قالبش تأثیر داشت ! با قالب پیشفرض کار کن ببین درست میشه یا نه !؟

keranchuf
06-06-2013, 02:37 PM
بله قالب پیش فرض هم همین مشکل رو داره هیچ 9 قالب دیگر هم همین مشکل رو داره یعنی راهی نیست که من حداقل یاد بگیرم برا چی اینشکلی شد که دفعه بعد این اشتباه رو نکنم

10097
06-06-2013, 02:48 PM
آقو من اس ام اف کلاً بلد نیستم :دی
توی انجمن اصلی بپرسی شاید اونجا بتونن بهت کمک کنن. اینجا که من ندیدم کسی اس ام اف بلد باشه :دی =))

keranchuf
06-29-2013, 11:55 AM
دوست عزیز سلام
مشکل من حل شد.
فکر میکنم سخت در اشتباهید
دوستان زیادی رو در جوملا فارسی دیدم که استاد هستند در زمینه smf
دلیل نمیشه آدم خوش چیزی رو بلد نباشه ما بقی افراد هم مثل خودش باشه
با سپاس