PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : font-face

sargis
06-02-2013, 09:58 AM
سلام دوستان
من یکی از قالبهای 2.5 جوملا استفاده میکنم. در این قالب از google fonts استفاده شده . یعنی تو قسمت includes این فونتهارو از google بازخوانی میکنه. میخواستم تو قسمت template.css از font-face استفاده کنم. ولی متاسفانه هیچ تغییری ایجاد نمیشه. میخواستم بپرسم اینکه تو قسمت css دو تا فایل است . یکی template.css است و template_rtl.css من کدوم یکی رو باید edit کنم ؟ اینکه نخوام از google fonts فراخوانی نشه و از فونتهای خودم استفاده بشه چکار کنم. ؟ خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
با تشکر

hamidy
06-02-2013, 04:31 PM
سلام

بهتره در یک فایل جدید تغییرات رو اعمال کنید تا در بروزرسانی ها نیاز به تغییرات کمتری داشته باشید.
در صورتیکه به css مسلط نیستید. می تونید فونت رو در فایل template_rtl.css تعریف کنید.

در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و همینطور انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در این زمینه راهنمایی هایی صورت گرفته که با جستجو می تونید استفاده کنید.

موفق باشید