ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل ورود به مديريت --- فوري

aminahmadloo
06-12-2013, 08:41 AM
سلام
وقتي ميخوام وارد مديريت سايتم بشم يه صفحه كاملا سفيد بهم نشون ميده ، اصلا" جاي وارد كردن يوزر و پسورد وجود نداره
سايت هم قاطي كرده :((
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا" كمكم كنيد هيچ بكاپي از سايت ندارم!!!!

navid.ok
06-12-2013, 10:48 AM
اگر پلاگین جدیدی نصب کردین به هاست برید و پوشه اون پلاگین را تغییر نام بدید ببینید درست میشه یا خیر.

همچنین اگر با روش بالا درست نشد، یک مرتبه هسته اصلی جوملا را در روت هاست خود اکسترکت کنید و پوشه اینستالیشن را پاک کنید.

شاد باشید

aminahmadloo
06-12-2013, 01:28 PM
سلام و ممنون از جوابتون
پلاگين نصب شده را تغيير نام دادم درست نشد هيچ سايت هم از كار افتاد و يه سري ارور داد
ميشه لطفا" اكستركت كردن را يه كم كاملتر توضيح بدين و اينكه اگه من اكستركت كنم اطلاعات قبليم همگي حذف ميشن و بايد از اول شروع كنم؟!!
همينطور من از بسته yoo_subway_demo_package_j25.zip استفاده كردم . همين را اكستركت كنم يا جوملا 2.5.9؟!
ممنون

اگر پلاگین جدیدی نصب کردین به هاست برید و پوشه اون پلاگین را تغییر نام بدید ببینید درست میشه یا خیر.

همچنین اگر با روش بالا درست نشد، یک مرتبه هسته اصلی جوملا را در روت هاست خود اکسترکت کنید و پوشه اینستالیشن را پاک کنید.

شاد باشید

aminahmadloo
06-12-2013, 01:34 PM
من با akeeba backup جند روز پيش يه بكاپ گرفتم آيا راهي واسه برگردوندنش هست كه نخام از طريق مديريت وارد نشم يا خير؟!!

navid.ok
06-13-2013, 06:43 PM
ابتدا هسته اصلی جوملا را اکسترکت و پوشه اینستال را پاک کنید.

اگر درست نشد.
بسته بک آپ را بر گردونید.
فکر می کنم آکیبا خودش بسته نصب میگیره و م یتونید بک اپ گرفته شده را مثل نصب جدید جوملا نصب کنید.
بسته را در روت هاست اکسترکت کنید و با فراخوانی دامین مراحل نصب را پیش برید.

محمد محسنی
06-14-2013, 11:21 AM
دوست عزیز سلام

یکبار کل فایل های جوملا اصلی را جایگزین فایل های خود کنید سپس پوشه installation را پاک کنید.

در ضمن قبل از هر کاری بک آپ تهیه فرمایید.

یا حق.

aminahmadloo
06-15-2013, 12:53 PM
با سلام و درود به همه دوستاني كه تو اين موضوع كمكم كردن
با اكستركت كردن فايلهاي اصلي جوملا كه قبلا" نصب كرده بودم و حذف پوشه instalation مشكلم كاملا" برطرف شد :)
بازم ممنون از همتون