توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بعد از نصب مامبو
taktops
03-14-2007, 07:19 PM
با سلام،
بعد از این که مامبو رو نصب می کنم در step 4 وقتی به view site یا Administration میرم ، <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>*****.com/installation/index.php یا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>*****.com/administrator/installation/index.php میاد،یعنی installation قبلش میاد.علتش چی هست؟
ببینید فایل configuration.php در پوشه مامبو ایجاد شده یا نه؟
taktops
03-14-2007, 07:29 PM
نه ولی خودم درستش کردم(با استفاده از همون کد هایی که در مرحله آخر داد) .اما الان برای ورود به سایت یا قسمت مدیریت یه صفحه سفید میاد!
1- تنظمیات php هاست شما با مامبو سازگار است؟
2-آیا پرمیشن ها همگی به درستی ست شدند؟
taktops
03-14-2007, 07:33 PM
پرمیشن فولدر مامبو باید 777 باشه؟
taktops
03-14-2007, 07:45 PM
از نظر سازگار بودن هاست فکر نمی کنم مشکلی باشه،آخه خود مدیر هاست مامبو رو به من پیشنهاد کرد!
آدرس سایت را لطف کنید اینجا بزارید
taktops
03-14-2007, 07:52 PM
بفرمیید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
radmehr
03-14-2007, 07:56 PM
الان سرورتون مشکل داره .. php رو درست تفسیر نمیکنه
اینو به مدیر سرورتون بگید تا رفعش کنه.
taktops
03-15-2007, 11:40 AM
من به مدیر هاست ایمیل زدم و مشکل رو بهشون اطلاع دادم ولی مثل اینکه اشکال از سرور ها نیست.
حتی یه نسخه En مامبو رو نصب کردن و مشکلی هم نداره( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) یه فایل php هم روی روت سایت گذاشتن که قرار دادن که مشکلی نداره و از طریق توابع php درج میشه ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ).
و در جواب ایمیل من گفتن که احتمالاً یکی از تنظیمات نصب رو به خوبی انجام ندادم.
نمیشه فهمید چه بخشی از نصب مامبو به درستی انجام نگرفته؟
یا این که امکانش هست که مامبو En رو به مامبو فارسی مامبولرن تبدیل کرد؟
abtin
03-15-2007, 11:47 AM
شما یه بار دیگه یه دیتابیس نو بساز و از اول مامبو رو نصب کن . آموزش نصب مامبو روی سایت هست از اون کمک بگیر.
taktops
03-15-2007, 12:12 PM
من فولدر مامبو رو که نصب کردم چک کردم،مثل اینکه پند تا فولدر و فایل آپلود نشدن:
فولدر:
parameters
templates
uploadfiles
فایل:
index2
INSTALL
mainbody
pathway
robots
فکر کنم اگه این ها رو آپلود کنم درست میشه نه؟
abtin
03-15-2007, 12:20 PM
اشکال تایپی رو بی خیال زیاد مشکل ساز نبود که فهمیدیم ;)
شما بهتره از اول یه مامبو تمیز نصب کنی.. قبل از نصب پرمیشن فولدر رو 777 کن .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.