PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول نمایش مطالب با تنظیمات بسیار زیاد / فارسی شده توسط خودم

m_abotalebie
06-19-2013, 11:11 PM
امروز یه ماژول توی سایت جوملا دیدم که خیلی امکانات کاملی داشت و برای نمایش مطالب در صفحه اصلی خیلی بدرد میخوره.
شما می تونید توسط این ماژول مطالب رو در دسته بندی های مختلف و با روش های مختلف در سایت نمایش بدید.

چون دیدم خیلی ماژول خوبیه و بدرد بخور هستش و ظاهرا کسی اونو هنوز ترجمه نکرده بود خودم دست بکار شدم و ترجمه اش کردم.

برخی امکانات ماژول:

نمایش مطالب یک یا چند مجموعه خاص
نمایش مطالب به همراه تصویر کوچک
نمایش مطالب به صورت لیست
نمایش مطالب در ستون های مختلف
نمایش مطالب در محدوده زمانی خاص
نمایش مطالب نویسندگان خاص
نمایش قسمتی از متن مطلب
تنظیمات کامل برای صفحه بندی
جابجایی بین صفحات به صورت آجاکس

معرفی ماژول در سایت جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دموی ماژول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دانلود ماژول فارسی شده توسط خودم قابل نصب بر روی جوملای 2.5 و 3.0 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

m_abotalebie
06-20-2013, 09:32 AM
راستی یادم رفت بگم که نام این ماژول Featured Categories هست که من برای فارسی سازی کامل اون رو به "مجموعه های ویژه" تغییر دادم.

mersad
06-21-2013, 12:36 AM
دروود

تشکر از تلاش شما
در صورت تمایل با بخش افزونه ها در ارتباط ایمیلی باشید تا در اون جا به نام خود شما منتشر بشه

در پناه ایزد