zibatk
06-24-2013, 11:08 AM
با سلام
امروز میخواستم با توجه به آموزشی که جوملا در باب ارتقا قالب از جوملا 1.5 به 2.5 گذاشته قالبی را تبدیل کنم
تمام مراحل را مو به مو انجام دادم ولی موقع نصب در لوکال در کاپیوتر این پیغام را میدهد
عدم بارگذاری فایل XML
C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
XML: Opening and ending tag mismatch: param line 54 and field
XML: Opening and ending tag mismatch: param line 61 and field
XML: Opening and ending tag mismatch: param line 72 and field
XML: Opening and ending tag mismatch: param line 79 and field
XML: Opening and ending tag mismatch: param line 88 and field
XML: Opening and ending tag mismatch: config line 52 and fieldset
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد
دانلود فایل templateDetails ویرایش شده توسط خودم برای جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دانلود فایل index ویرایش شده توسط خودم برای جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دانلود فایل templateDetails اصل بدون دستکاری برای جوملا 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دانلود فایل index و اصل بدون دستکاری جوملا 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یه کمک کوچولو بکنید
امروز میخواستم با توجه به آموزشی که جوملا در باب ارتقا قالب از جوملا 1.5 به 2.5 گذاشته قالبی را تبدیل کنم
تمام مراحل را مو به مو انجام دادم ولی موقع نصب در لوکال در کاپیوتر این پیغام را میدهد
عدم بارگذاری فایل XML
C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
XML: Opening and ending tag mismatch: param line 54 and field
XML: Opening and ending tag mismatch: param line 61 and field
XML: Opening and ending tag mismatch: param line 72 and field
XML: Opening and ending tag mismatch: param line 79 and field
XML: Opening and ending tag mismatch: param line 88 and field
XML: Opening and ending tag mismatch: config line 52 and fieldset
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد
دانلود فایل templateDetails ویرایش شده توسط خودم برای جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دانلود فایل index ویرایش شده توسط خودم برای جوملا 2.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دانلود فایل templateDetails اصل بدون دستکاری برای جوملا 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دانلود فایل index و اصل بدون دستکاری جوملا 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یه کمک کوچولو بکنید