ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییراتی در قالب InsidiousV2

keranchuf
06-24-2013, 09:59 PM
عرض سلام خدمت کاربران عزیز
چندتا مشکل با این قالب دارم ، اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

1. می خوام کادر دور آواتار ، نام کاربری ، درجه کاربری ، ارسال و..... از روی این قالب بردارم (کادر در تصویر زیر معلوم است)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2. چطور رنگ کادر متن زیر رو تعویض کنم (منظور پاسخ آبی رنگ می باشد)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

3. چطور عرض این قالب رو کم کنم ؟
البته این قالب مثل قالب های دیگه توی تنظیمات قالب جاری در صد نداره که بشه از تو فروم کم و زیادش کرد.

4. چطور یکسری از جمله ها یا کلمه های که تو فروم انگلیسی نوشه شده رو فارسی کنم
مثل : forum profile ; Show Replies (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ;Show Unread (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و ....

5. در قسمت سایر آمار و اطلاعات این قالب قسمت از قالی سفید ، چیکار کنم که هم رنگ قالب بشه ؟ (اشاره به تصویر زیر)

navid.ok
06-24-2013, 11:42 PM
سلام :)

با استفاده از افزونه فایرباگ که روی مرورگر فایرفاکس نصب میشه م یتونید ببینید برای 2 مورد اول در کجای فایل سی اس اس قالب تنظیمات بوردر و رنگ منو وجود داره و اونها را مطابق سلیقه تغییر بدید.
افزونه color zilla نیز می تونه برای انتخاب رنگ مورد نظر و کد هگزا رنگ کمکتون کنه.

بقیه قسمت ها را دوستان دیگه می تونند کمکتون کنند.
بنده خیلی وقته با smf کار نمی کنم.

شاد باشید

index.mailbox
06-24-2013, 11:59 PM
آدرس رو قرار بده
با استفاده از inspect element کروم هم قایل انجام هست!
lml, ,lml

keranchuf
06-25-2013, 01:05 AM
نوید عزیز منم بیشتر 2 تای اول رو می خوام بدونم ، هر وقت تونستید روش کار گزینه 1 و 2 رو بهم بگین ممنون میشم.

indwx.mailbox عزیز این آدرس فروم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ، اگه روشش رو بگین ممنون میشم

با تشکر

index.mailbox
06-25-2013, 12:08 PM
قفلش کردی! برای نمایش کاربر نیاز به ثبت نام داره
توی کروم راست کلیک کن inspect element کد پیچ باز میشه / سمت راست selector ها هستن، شما کافیه روی هر بخش که میخواد دوباره مسیر رو کلیک کنی مثلا آوتار رو راست کلیک inspect element سمت راست شما باید border رو پیدا و 0 کنی
تغییرات اعمالی با رفرش حذف میشه، شما همون سمت راست بالای بخشی که border توش قرار داره میتوی اسم فایل css و حتی خطش رو هم پیدا کنی

رنگ بندی هم معمولا قالب داره / بقیه رو هم به همین شکل

keranchuf
06-25-2013, 11:23 PM
سلام. میشه رو تصویر زیر یه توضیح بدین. من روی کادر دور آواتار (روی عکس آواتار نه ، کادر دور آواتار) کلیک راست کردم و inspect element رو انتخاب کردم که مثل تصویر زیر کلی گذبنه اومد. برای جذفش باید دقیقا چیکار کنم. (راستی جواب پ خ رو کلی فرستادم ، اما پ خ به شما ارسال نمیشه نمی دونم چرا) ممنون از لطفت

index.mailbox
06-25-2013, 11:55 PM
سلام. میشه رو تصویر زیر یه توضیح بدین. من روی کادر دور آواتار (روی عکس آواتار نه ، کادر دور آواتار) کلیک راست کردم و inspect element رو انتخاب کردم که مثل تصویر زیر کلی گذبنه اومد. برای جذفش باید دقیقا چیکار کنم. (راستی جواب پ خ رو کلی فرستادم ، اما پ خ به شما ارسال نمیشه نمی دونم چرا) ممنون از لطفت
"
سمت راست شما باید border رو پیدا و 0 کنی"

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

keranchuf
06-26-2013, 09:08 AM
سلام
index.mailbox (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) فرض کنید من الان می خوام طبق تصویر زیر که با کادر سفید مشخص شده ، سایز کادر رو بزرگتر کنم ، که بتونم تصویر بزرگتری قرار بدم.
باید کدوم گذینه ها رو دستکاری کنم ،
بعد یه سوال دیگه
چطور با این تنظیمات اتفاقات تغییر افتاده ، برای همه کاربرا هم نشون میده ؟ یا فقط تغییرات برا خودمه ؟