PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مامبو و PHPbb [دیتا بیس هاشونو چه جوری باید ترکیب کرد؟]

feryonline
03-15-2007, 12:51 PM
سلام
اقا من یه سوالی داشتم می خواستم ببینم یه پل ارتباطی یا Component ی برای ترکیب کردن مامبو و phpbb هست؟
تو انجمن الان حدوده 5-6 ساعته دارم میگردم ولی نیست!
منتظر جوابم
فعلا بای
با تشکر

reza_pa48
03-15-2007, 01:23 PM
تو mamboxchange بگرد حتما پیدا می کنی

feryonline
03-15-2007, 02:27 PM
آقا دستت درد نکنه.
یه در خواست هم از شما داشتم :
1.آقا این ماژول لیست خوانندگان و آمار بازدید ها و پربیننده ترین بازدید ها می خوام!
میخواستم ببینم امکانش هست اینارو برام آپلود کنید؟

reza_pa48
03-15-2007, 02:31 PM
آمار بازدیدها که از مامبو لرن داون کردم
پر بیننده ترین ها هم جزو ماژول های پیش فرض مامبو هست
ولی اون یکی منوی درختی هست. تو همون mamboxchange یا joomla.org دنبال dtreemenu بگردی حتما پیدا می کنی اگه نکردی بگو برات میل کنم.

feryonline
03-15-2007, 02:42 PM
آقا ما هر چی تو مامبوxچنج گشتیم فایلی برای تیکریب phpbb با mambo پیدا نکردیم!
یه ادرس پیدا کردم :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
که اینم کار نمی کنه!
آقا شرمنده ها میشه این فایل شو شما یا یکی از دوستان یا مدیریات سایت محبت کنند؟
ممنون
منتظرم
بای

radmehr
03-15-2007, 04:00 PM
برای جوملا یه چیزایی هست
اما برای مامبو ورژن جدید ندیدم
ما هم به دلیل مشکلات امنیتی که این bridge ها بوجود میارن اونها رو توصیه نمیکنیم.

reza_pa48
03-17-2007, 10:04 AM
بله.منم تو سایت joomla.org دیدم.می تونید تست کنید و ببینید کار می کند یا نه. البته با مسئولیت خودتون

mmaammbboo
03-17-2007, 10:35 AM
سلام
من اینا رو دیدم نمی دونم به درتون میخوره یا نه ولی فکر نکنم دیدنش ضرر داشته باشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پیروز باشید