PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چند ستونی کردن نمایش مطالب با k2

kabus
06-29-2013, 08:47 AM
وقت بخیر

ضمن خسته نباشید خدمت مدیران و کاربران عزیز ، من در نمایش K2 Content چطور می تونم 2 و یا 3 ستونی نتایج رو نمایش بدم ؟ مثلا در سایتی که در حال راه اندازی هستم هر کاری می کنم مطالب همش در یک ستون به نمایش در میاد . در تنظیمات شاخه در k2 مثلا تعداد ستون ها روروی 2 یا 3 میذارم اما تاثیری نداره . تصویر هم پیوست می کنم تا راحت تر برسونم مطلب رو :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سپاسگذارم

navid.ok
06-29-2013, 10:06 AM
سلام

در تنظیمات آیتم منو این کارو بکنید.

شاد باشید

kabus
06-29-2013, 12:40 PM
ضمن شکر از پاسخ شما ، در فروم های خارجی توضیحاتی که داده مبتنی بر این هست که علاوه بر تغییر تعداد ستون در تنظیمات ، باید در قالب k2 هم تغییراتی داده بشه و ستون بندی بشه تا نمایش صحیح باشه اما چون آشنایی کامل ندارم نمیدونم چیکار باید بکنم . برای مثال آدرس های زیر رو ملاحظه بفرمایید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در تمامی اینها به تغییر قالب k2 و تعریف استایل اشاره شده . از دوستان اگر کسی سر در میاره ممنون میشم راهنمایی کنن . ورژن k2 من 2.6.5 هست

سپاس

kabus
06-30-2013, 07:52 AM
up :( :) up