PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه ایجاد ارتباط با مدیریت و ارسال پیامها به ایمیل

orkide
07-01-2013, 12:20 PM
سلام من چطور می تونم یه ماژولی ، پلاگینی ،کامپوننتی چیزی درست کنم به شکل یه عکس گوشه سایتم نشونش بدم ولینک بشه به یه صفحه که پیامهایی که کاربران میدن اونجا نوشته بشه و بعد از ارسال بره به ایمیلم؟ میشه ؟!؟! خواهش میکنم کمکم کنید بد جوری موندم نه می تونم عکس رو لینک بدم نه گوشه صفحه نشونش بدم و نه اصلاً جایی برای نوشتن پیام ها درست کنم .
مرسی از کمکتون

mersad
07-01-2013, 12:58 PM
دروود

از کامپوننت های joomgallery یا phocagallery میتونید استفاده کنید

در پناه ایزد

orkide
07-08-2013, 09:07 AM
ببخشید من اصلاً متوجه نشدم ، چه طور این کارو انجام بدم.من فقط میخوام یه عکس ثابت لینک بشه به یه صفحه واسه ارسال نظر.میشه دقیق تر توضیح بدید؟؟

mersad
07-08-2013, 12:52 PM
این دمو رو ببینید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

orkide
07-10-2013, 09:36 AM
نه اصلا منظورم این نیست .من گالری دارم توی سایتم . توی یک سری سایت ها مثل tamin.ir سمت راست صفحه (منوی راست ) یه گزینه نوشته شده تحت عنوان ارتباط با مدیر عامل تامین اجتماعی روش که کلیک میکنیم وارد یه صفحه میشه حالا اونجا جایی واسه ارسال پیشنهاد و انتقاد نداره فقط یه آدرس ایمیل دادن ومن میخوام یه کادر داشته باشه مثل الان که دارم مینویسم اونجا هم بتونن بازدید کننده ها بنویسن و ارسال نظر داشته باشه و اون نظرات بره به ایمیلم .همین . مهم واسم نوشتن نظره.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.باز هم از توجه و رسیدگی تون کمال تشکر رو دارم.

mersad
07-10-2013, 01:57 PM
کامپوننت تماس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3)

در پناه ایزد