PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Internal Server Error

Nasim19
07-01-2013, 12:24 PM
سلام
این سایت از امروز این ارور رو می ده ! تا دیروز خوب بود و باز می شد
تو هاستش به فولدر ساختم که یه قالب دیگه آپلود کنم اون تو ! ولی باز منصرف شدم پاک کردم
من خطاشو تو اینترنت که سرچ کردم نوشته بود مشکل از سروره ! ولی با هاست که تماس گرفتیم گفتن مشکل از سرور نیست! یه چیزی تو فایل ایندکس مشکل داره!
خطاشم فرستادن گفتن یه همچین خطایی داره
End of script output before headers:
index.php
کسی می تونه راهنمایی کنه؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
07-01-2013, 12:57 PM
دروود

فایل index.php در روت جوملا رو از جوملا خام بگیرید و جایگزین کنید

و سپس روی قالب دیفالت دبذارید ببینید باز هم مشکل دارید یا خیر

در پناه ایزد

Nasim19
07-01-2013, 01:47 PM
یه فایل ایندکس پی اچ پی از تو کوییک استارت خود قالب برداشتم جایگزین کردم .هیچ تغییری ایجاد نشد ...

shamimi
07-01-2013, 04:12 PM
دوست عزیز ممکن نفوذ کرده باشند بهتر اگر سرور مناسبی دارید بگید سایت را به روز قبل که درست بوده بکاپ بزنند یا کاری که دوستمون گفت بکنید موفق باشید

Nasim19
07-01-2013, 06:45 PM
منظورتان از نفوذ کرده باشند چیست ؟ این سایت الان یه ساله هیچ مشکلی نداشت . البته انکار نمی کنم که هاستش از اون هاست های شیری هست و زیاد جالب نیست . ولی خب تاحالا واسه سایت های هاست مشکل خاصی به وجود نیومده ! اینم از دیروز که توش یه فولدر جدید ساختم و کوییک استارت یه قالب دیگه رو روش ریختم اینطوری شد . در صورتی که اصلا با فایل های روت که مربوط به سایت اصلی بود (که در بالا هم لینک دادم) کاری نداشتم !

mersad
07-01-2013, 10:16 PM
منظور بنده فایل index.php داخل روت جوملا بود نه index.php قالب شما !!!

منظور از نفوذ هم هک هست ... که البته این مورد به نطر نمیاد

سطح دسترسی فایل و یا فولدری رو تغییر ندادید ؟

در پناه ایزد

Nasim19
07-02-2013, 08:41 AM
آقای مرصاد ! منم همین کارو کردم ! اگه دقت کرده باشین توی کوییک استارت هم روت داره هم قالب ! منم از تو روتش فایل ایندکس رو توی روت هاستم ریختم ! بعدش شما نوشته بودید توی قالب دیفالت هم بزارین ! من توی قالب دیفالت هم گذاشتم ! هیچ تغییری مشاهده نشد!
بله سطح فایل ها رو هم تغییر دادم . بازم هیچی
حتی یه سری گفتن از htaccess هست اونم تغییر دادم حتی دیلیت کردم بازم تغییری ایجاد نشد !
الان که دیتابیسشو نگاه می کنم می بینم حجمشو زده 534kb که به نظر نباید اینقدر حجمش کم باشه ! چون یه سایت کامل جوملا هست .
به نظرتون اگه از هاست بخوام بک آپ چند روز پیشو برگردونه درست می شه؟

mersad
07-02-2013, 12:37 PM
بله برگردونید باید درست بشه !

بهتر هست روی لوکال کار کنید و انتقال بدید

در پناه ایزد

Nasim19
07-03-2013, 09:24 AM
والا من همیشه از همون اول روی هاست نصب می کردم هیچ مشکلی نداشت . هاستش هم همونه .ولی نمی دونم این سری چرا همش ارور دیتابیس می ده موقع نصب . کلا سایت توی روت رو هم پاک کردم دیتابیسش رو هم پاک کردم یکی جدید ساختم بازم موقع نصب ارور دیتابیس می ده.
یه مشکلی که داره اینه که موقع کانکت به اف تی باید به جای نام هاست ،عدد های سرورش رو بزنم تا کانکت شه (همون آی پی )! یعنی اسم خود هاست رو قبول نمی کنه
ممکنه کانکت شدن به دستابیسشم مشکلش به خاطر این باشه؟

mersad
07-03-2013, 04:51 PM
بله
ممکن هست

بازهم میگم تست کنید روی لوکال بعد انتقال بدید

در پناه ایزد