توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتفاقی که بعد از غیر فعال کردن پلاگین احراز هویت جوملا افتاد
hamidrezakhosravi
07-05-2013, 10:00 PM
با سلام
در قسمت مدیریت پلاگین ها چند تا پلاگین که گمان می کردم کاره ای نباشند را غیر فعال کردم از جمله پلاگین احراز هویت جوملا. متاسفانه بعد از خروج
دیگر نتوانستم وارد پنل مدیریت
شوم و پس از وارد کردن یوزر و پسورد این پیغام را می دهد لطفا راهنمائی کنید . JAuthentication: :__construct: امکان بارگذاری کتابخانه تشخیص هویت
وجود ندارد.
masoud66
07-13-2013, 11:59 AM
دروود
احتمالا شما پلاگین secureauth را فعال کرده اید
اگر اینچنین است از طریق مدیریت هاست نام این پوشه را تغییر دهید . مشکل برطرف خواهد شد
موفق باشید
hamidy
07-13-2013, 12:34 PM
سلام
وارد phpmyadmin بشید.
جدول _extentions رو باز کنید.
plg_authentication_joomla رو پیدا کرده و روی ویرایش کلیک کنید.
فیلد enabled رو برابر 1 قرار دهید.
موفق باشید
hamidrezakhosravi
07-15-2013, 11:21 PM
مقداری با تاخیر جواب داده شد خوشبختانه منهم عجله ای نداشتم . اما این اتفاق برای دو تا از جوملا هایم افتاد . از روش شما جوملای جومینا را درست نمودم . اما جوملای فارسی پیغام پسورد اشتباه می داد . منهم از طریق پی اچ پی ادمین پسورد را چند بار عوض کردم اما انگار نه انگار . الان بعد از وارد کردن پسورد هیچ پیغامی نمی دهد
انگار نه انگار که اتفاقی افتاده است .
mersad
07-16-2013, 03:53 AM
دروود
نمایش خطا رو به مدیر هاست بگید روشن کنه تا مشخص بشه مشکل از کجا هست
در پناه ایزد
hamidrezakhosravi
07-16-2013, 10:40 AM
هيچ پيغام خطائي نمي دهد .
mersad
07-16-2013, 02:49 PM
از این که نمایش خطا فعال شده اطمینان دارید ؟!
دوباره به phpmyadmin برید و همون مسیر رو چک کنید
چه تغییراتی اعمال کرده بودید ؟!
افزونه ای نصب و حذف کردید ؟
در پناه ایزد
hamidrezakhosravi
07-17-2013, 09:47 AM
بعد از اينكه تمام راهها را رفتم و دوباره هيچ خطائي نداد و وارد هم نشد . همان بسته را از جوملا را همانجا اكستركت كرده و فايل ايناستال هم نهايت پاك كردم . اما هيچ
تفاوتي نكرده و نمي توانم وارد شوم . نمي دانم بغير از احراز هويت جوملا چه پلاگين هائي را غير فعال كردم كه اين اتفاق افتاد اما چند تائي را غير از آن غير فعال كردم .
يادم نمي آيد .
hamidy
07-17-2013, 10:02 AM
سلام
از این که نمایش خطا فعال شده اطمینان دارید ؟!
موفق باشید
hamidrezakhosravi
07-17-2013, 12:42 PM
با پسورد صحيح هيچ پيغامي نمي دهد و وارد هم نمي شود . ولي وقتي پسوردي غلط مي دهم اين ارور را نشان مي دهد .
تشخیص هویت ناموفق: دسترسی ناممکن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.