PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک برای ویرایش قالب

lakboy
07-08-2013, 02:55 AM
سلام اساتید گرامی خسته نباشید

من یه قالب دارم که میخوام یه ویرایش مختصر توش انجام بدم که واسه من که مبتدی هستم یه ذره مشکله

اگه میشه تصویری که از قالب گرفتم رو مشاهده کنید و برای کم کردن فاصله هایی که تو عکس با خط قرمز مشخص کردم راهنمائی کنید

خیلی خیلی ممنون میشم
تصوير
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

قالب رو هم ضمیمه کردم لینک دانلود قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دمو آنلاین <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینو تو انجمن جومینا هم پرسیدم متاسفانه کسی جواب نداد

hamidy
07-08-2013, 08:42 AM
سلام

در کلاس class="box-c-inset"

margin: 0 2px;

موفق باشید

lakboy
07-10-2013, 02:52 PM
ممنون داداش
خواهشا یه کم بیشتر راهنمایی کنید من این کلاس رو از کجا پیدا کنم و آیا این کد رو بهش اضافه کنم یا هست و ویرایشش کنم ؟

lakboy
07-10-2013, 02:53 PM
ممنون داداش
خواهشا یه کم بیشتر راهنمایی کنید من این کلاس رو از کجا پیدا کنم و آیا این کد رو بهش اضافه کنم یا هست و ویرایشش کنم ؟

hamidy
07-10-2013, 10:12 PM
سلام

ویرایش کنید.

فایل modules.css رو چک کنید

موفق باشید

eeeeeeehsan
07-30-2013, 03:27 PM
سلام

عذر میخوام، کسی می تونه تو ویرایش این قالب کمکم کنه؟
میخوام به جای اون چندتا آدم دور میز یه چندتا لوله آزمایش بذارم.

ممنون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

محمد محسنی
07-30-2013, 04:15 PM
دوست عزیز سلام

لطفا سوال خود را در تاپیک جدید مطرح نمایید.

موفق باشید.

eeeeeeehsan
07-30-2013, 05:53 PM
دوست عزیز سلام

لطفا سوال خود را در تاپیک جدید مطرح نمایید.

موفق باشید.

ممنون،
میشه لینکشم بدی!

kianesfahan
07-30-2013, 06:00 PM
ممنون،
میشه لینکشم بدی!

با سلام .

لینکی ندارد !!!

به صفحه اصلی انجمن مراجعه کنید .

دسته بندی مربوط به سوال خود را انتخاب نمائید و سوال خود را در تایپیک جدید مطرح کنید.

در لینک زیر می توانید سوال جدید تان را مطرح کنید :

موفق باشید .