توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده عدم نمایش ویرایشگر متن جوملا 2.5
razm12
07-12-2013, 11:43 AM
سلام خسته نباشید..
در سایت جوملای من با اینکه تمامه پلاگین های ویرایشگر متن رو چک کردم و فعال هستن ولی در قسمت نوشتن مطلب جدید هیچ ویرایشگر متنی رو نشون نمیده مثه عکس زیر..
دوستان لطفاراهنماییم کنید ممنون میشم..
ارسال پاسخ سریع به این پیام
razm12
07-12-2013, 11:47 AM
سلام خسته نباشید..
در سایت جوملای من با اینکه تمامه پلاگین های ویرایشگر متن رو چک کردم و فعال هستن ولی در قسمت نوشتن مطلب جدید هیچ ویرایشگر متنی رو نشون نمیده مثه عکس زیر..
دوستان لطفاراهنماییم کنید ممنون میشم..
ارسال پاسخ سریع به این پیام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[/QUOTE]
mehdininja
07-12-2013, 12:04 PM
سلام
برو به => پیکربندی کلی => سایت => پیش فرض ویرایشگر WYSIWYG رو بر روی Tiny MCE قرار بده . ببینید درست شده یا نه ؟
اگر نه برو به => مدیریت پلاگین => Editor - TinyMCE رو باز کنید => در قسمت پارامترهای پیشرفته تمامی گزینه ها رو روشن یا بله قرار بده و ذخیره کن .
razm12
07-12-2013, 12:12 PM
سلام
برو به => پیکربندی کلی => سایت => پیش فرض ویرایشگر WYSIWYG رو بر روی Tiny MCE قرار بده . ببینید درست شده یا نه ؟
اگر نه برو به => مدیریت پلاگین => Editor - TinyMCE رو باز کنید => در قسمت پارامترهای پیشرفته تمامی گزینه ها رو روشن یا بله قرار بده و ذخیره کن .
داش اینکارو کردم ولی الان اون کادره توشتن مطلب هم رفتش نیست چیزی
hamidy
07-12-2013, 01:19 PM
سلام
چک کنید ببینید در پوشه media\editors در روت جوملا پوشه tinymce وجود دارد ؟
موفق باشید
razm12
07-12-2013, 02:47 PM
سلام
چک کنید ببینید در پوشه media\editors در روت جوملا پوشه tinymce وجود دارد ؟
موفق باشید
آره هستش..
mehdininja
07-12-2013, 11:54 PM
با یه مرورگر و سیستم دیگه چک کنید .
در ضمن توجه کن که جاوا اسکریپت مرورگرت فعال باشه .
nasereddin_shah
08-03-2013, 04:06 PM
اساتید راه حل دیگه به ذهنتون نرسید ؟ واسه منم از دیروز اینجوری شده . :angry:
ویرایشگر گزینه defult بود . من عوضش کردم ببینم چی میشه . دوباره رفتم تغییرش بدم defult توی منو نداره . روی tinymce میذارم بازم نمیاد . موارد بالا هم کنترل شده .
ممنون میشم همفکری کنید
kianesfahan
08-03-2013, 07:00 PM
با عرض سلام .
به مدیریت کاربران بروید و کاربر خودتان را ویرایش کنید .
در سمت چپ در آیتم تنظیمات مقدماتی در مقابل گزینه ویرایشگر می توانید ویرایشگر خود را تغییر دهید . ویرایشگر TinyMCE را انتخاب و ذخیره کنید سپس به مدیریت مطالب مراجعه و ببنید مشکل حل شده است یا خیر .
اگر مشکل همچنان باقی بود ادیتور CKEditor را دانلود و نصب کنید سپس مراحل بالا را طی و ویرایشگر Editor را انتخاب کنید .
موفق باشید .
nasereddin_shah
08-03-2013, 08:19 PM
عجب سوتی دادم :|
فکر کردم ویرایشگرو از داخل تنظیمات کلی عوض کردم , فکرم به اون نبود , ممنون کیان عزیز , حل شد :-d
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.